torstai 6. lokakuuta 2016

Ruoka... eikun kakkuviikko

Meillä on vietetty 3-vuotissynttäreitä, joten viikko on mennyt aika touhukkaissa merkeissä. On leikitelty perhosilla ja prinsessateemalla, leivottu, paistettu, lämmitetty ja tiskattu. Nähty tärkeitä ihmisiä. On naurettu tavattoman paljon ja annettu lapsen olla tähti.
Tämän viikon ruokaviikon olisi voinut nimetä kakkuviikoksi, niin paljon sitä nimittäin nautittiin.
Viikon sisällä minä, kakkuja kammoksuva äiti, olen leiponut niin piñata-, prinsessa- kuin sateenkaarikakunkin. Kolmannen kakun kohdalla olo oli jo kuin voittajalla: hei, mä tein sen, selvisin tästä viikosta! Kakkuja nimittäin valmistui koko viikon aikana enemmän kuin alkuvuonna yhteensä.

Vuoden vaihtuessa listasin tavoitteita ja toiveita tälle vuodelle. Ihan laidasta laitaan. Osa liittyi taitoihin ja tietoihin, ajan ja elämän hallintaan sekä ihmissuhteisiin. Yksi tavoite oli oppia tekemään taidokkaita kakkuja. Aivan oikeasti. Kakkujen teko ei ole koskaan kuulunut mukavuusalueelleni ja lähinnä ne päivät, jolloin on ollut tarkoitus tarjota jotain kakun tapaistakaan, ovat nostaneet tuskan hien pintaan. Menneestä viikosta innostuneena: kakkujen tekeminen onkin ihan hauskaa ja luovaa puuhaa. :)
4 kommenttia:

  1. Onnea synttärisankalrille ja todellinen kakkuviikko tosiaan :) Kaunis kakku ja ihanat perhoset, kivaa perjantai iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kakkua on riittänyt yllin kyllin, ihana päästä jo oikeiden ruokien pariin! :D Perhosissa on jotain niin herkkä ja kaunista, tulee ympättyä niitä vähän joka paikkaa... :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!