keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Pieniä suuria ilon aiheita

Mitäs olette tuumailleet viime päivien kelistä? Ihanaa, eikö vaan? Raikkaan kirpeässä ilmassa on ihan eri kiva puuhailla ja lenkkeillä. Pikku Typyn päiväunetkin ovat menneet jotenkin soljuvammin, olisiko juuri tuon ulkoilman ansiota? Pitkästä aikaa on nukahdettu myös rattaisiin kesken lenkin.


Puistossakin meille riittää ihan erilailla puuhaa, kun liikkuminen on jo niin sujuvaa. Erilaiset tavarat ja leikkikaverit kiinnostavat. Liukumäki on tämän hetkinen suosikki. Riemunkiljahdukset ovat jotain niin suloista, että äiti meinaa toisinaan ihan pakahtua.Tänään kävin treenaamassa itselleni ihan uudenlaisella tunnilla, jossa keskityttiin ylävartalon ja käsivarsien lihaksiin. Nyt teki todella tiukkaa ensimmäistä kertaa, ja mielessä kävi jo luovuttaminen koko tunnilta. Silti, jollain ihme sitkeydellä sen vedin loppuun asti. Nyt lihaksissa tuntuu hyvä kipu. Toista se voi olla huomenna. :)

Pikku Bambin päiväunien aikaan hemmottelin itseäni tummalla suklaalla ja kahvilla. Tuntui hyvältä suoda itselle pieni hetki, nauttia kupillinen pyhäastioista ja keskittyä lehden lukemiseen. Tummaa suklaata kannattaa muuten syödä pieni määrä päivittäin. Kaakaosta kirjoittelinkin aiemmin jo tässä postauksessa. Ekolossa on luomu-tummaa suklaata ihan loistava valikoima ja siihen kannattaa tutustua, jos suklaa vaan suklaan ystäviä olette. ;)

 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Aivan mahtava tuo ulkoasu,niin kauniit ja pirteät värit. Todella herkullinen tuo sinun kahvi/suklaahetkesi. Kruunaa kaunis kahvikuppi hetken ja onpa ihanan näköiset suklaalevytkin. <3 Ja olit hetkesi ansainnut.

    Kirpsakkaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavasta kommentista Tiia! :) Minäkin tykkään tuosta asusta, ja ainakin helposti erottaa oman lapsensa puistossa muiden seasta. ;)
    Joskus pieni hemmotteluhetki on tarpeen ja ansaittu, ihan jokaiselle. <3 Mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!