perjantai 31. lokakuuta 2014

HaPpY hAlLoWeEn!!!

Minusta on tullut juhla- ja juhlapyhäihminen. Se on tapahtunut salakavalaa, pikku hiljaa. Vieläkään en jaksa innostua suunnittelemaan mitään esim. puolta vuotta aiemmin, mutta kun innostun, ei sillä ole mitään rajaa.


Tänään oli Bambillamme ensimmäiset Halloween- teemaiset juhlat. Tiesin juhlista jo paljon etukäteen, mutta vasta päivää ennen ymmärsin ruveta suunnittelupuuhiin. Noin pienelle oli hankala löytää valmista asua, etenkin kun etsintään varattu aika oli rajallinen. Niinpä päätin kiinnittää jo valmiina meillä olevaan mekkoon muutamalla pistolla kammottavia örkkejä ja öttiäisiä. Harmaa body meillä oli jo entuudestaan ja mustat sukkahousut löytyivät H&M:ltä vajaalla neljällä eurolla. Typykkä itse vaan oli niin vauhdissa, että kuva mekko päällä jäi ottamatta.


Myös itse olen saanut vähän irroitella ja hassutella pukeutumisen sekä hiustenlaiton merkeissä. Arkipukeutuminen kuitenkin noudattaa tiettyjä kriteerejä, joten välillä tällainen kaavasta poikkeaminen tekee todella terää.


Happy Halloween teille kaikille sinne! Kuinkas meinasitte juhlia?

 


 

4 kommenttia:

 1. Kivan mekon olet tytölle keksinyt hauskojen koristeiden kera. Mun huomio kiinnittyi myös kynsiisi, tuo violetti sävy on upea! ;) Täällä ei vietetä Halloweeniä sen kummemmin, huomenna kun on työpäivä, vaikka pyhä onkin. Mukavaa viikonloppua sinne!

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vaatii kekseliäisyyttä, kun jättää asiat viime tippaan. :D Harvoin tulee lakattua näin räväkällä värillä, ja lakka onkin hankittu useampi vuosi sitten. Sävy on kyllä kiva. :)

   Kivaa viikonloppua sinullekin, vaikka työn merkeissä meneekin!

   Poista
 2. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!