torstai 23. lokakuuta 2014

Vain vähän tuoksuja, kiitos!

Olenkin jo täällä blogissa aiemmin kertonut, että kodinhoidossa meillä käytetään pääasiassa tuoksuttomia tuotteita. Etenkin pyykinpesussa ei tulisi mieleenkään enää käyttää mitään hajustettuja juttuja. Tuoksuksi lakanapyykkiin riittää pari tippaa laventeliöljyä.

Herkkäihoisena, allergiaan ja atopiaan taipuvana lapsiperheenä, käyttämämme tuotteet saavat mieluusti olla sellaisia, mitkä eivät sisällä myöskään turhia väri- tai lisäaineita. Sainkin kivan paketin Neutral -tuotteita testattavaksi blogiyhteistyön merkeissä. Entuudestaan tuttu minulle oli Neutralin nestemäinen pyykinpesuaine, muut tuotteista puolestaan ihan uusia tuttavuuksia.


Neutral-tuotteet vastaavat juuri sitä, mitä pesuaineilta ja hygieniatuotteilta yleensä vaadin. Ensimmäisenä kokeilin pyykkipäivän kunniaksi pesuainetta ja huuhteluainetta, jotka ajoivat asiansa aivan mallikkaasti. Useamman koneellisen jälkeen alkoi pyykkikorista jo pohjakin häämöttämään. Se, jos mikä, tuntuu hyvältä. Palkitsevaa on myös puhtaan pyykin tuoksu kotona. <3

Melkein kahden viikon ajan on myös tiskien käsinpesu tullut liiankin tutuksi tiskikoneemme mentyä rikki. Tähän saakka olen ollut merkkiuskollinen Fairylle, mutta Neutral pesee ihan yhtä hyvin kuin muukin käsitiskiaine. Vaikka tämäkin aine on tuoksuton, on siinä sellainen kiva... tuoksuton? tuoksu. :D Tiedättekö mitä tarkoitan?

Himorasvaajana kävin heti myös mm. shea-voita sisältävä vartalovoiteen kimppuun. Se levittyi hyvin ja imeytyi nopeasti. Koska se sopii koko perheelle, äiti ja tytär rasvailivat sillä itseään jo samana päivänä, kun paketti saapui.

Neutral -käsisaippua

Kaikki Neutral- tuotteet ovat sellaisia, mitä meillä tulee käytettyä.  Shampoot, hoitoaineet ja saippuat ovatkin pääsääntöisesti tuoksuttomia meillä, mutta joskus piristän itseäni jollain tuoksuvalla versiolla.
Tuotteiden pakkaukset ovat kivan yhdenmukaisia ja nimensä mukaisesti neutraaleja. Lukuun ottamatta lasten saippuaa ja shampoota, joka on aika hauska. :)

Neutralin sivulla voi tutustua tuotteisiin, ja sieltä löytyi myös paljon mielenkiintoista tietoa allergioista, allergian hoidosta ja siitä, kuinka allergiat tulisi huomioida kodissa. Itse tekstejä lukiessa huomasin mm. sen, että olen laiminlyönyt tuuletuksen merkityksen hyvässä sisäilmassa ja käyttänyt liian tehokkaita pesuaineita. Mietin myös uudelleen meidän huonekasvien valinnat ja sijoittelut kotona.


Nyt nokka kohti tulevaa viikonloppua. Olenkin buukannut sinne kaikenlaista kivaa tekemistä koko perheelle. Unohtamatta tietenkään omaa tiukkaa treeniä sekä lauantaiksi kaavailtua shoppailua. Se se vastaa rankkaa onkin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!