torstai 30. lokakuuta 2014

Vauvakino ja shoppailuvinkki vielä huomiselle

Meillä oli tänään Bambin kanssa ensikosketus Vauvakinoon. Idean heitti ilmoille ystäväni, joka oli jo aiemmin kinoillut oman saman ikäisen tyttärensä kanssa. Jotenkin olin kuvitellut, että Vauvakinossa pyörii vain lasten filmit, mutta näytöksenähän menikin hieno kotimainen uutuus: Mielensäpahoittaja.

Itse saliin saapuminen oli aikamoinen kokemus hissijonoineen, vaunuparkkeineen, riisumisineen ja saliin asettumisineen. Teatterin aulassa oli myös mahdollista tutustua Me&I -tuotteisiin, ja saatiinpa lahjaksi vielä pipokin. Myös näytteen Sophie La  Girafe -kasvovoiteesta nappasin mukaan.


Paikalle päästyämme Bambin alkuhämmennystä kesti kymmenisen minuuttia. Tämän ajan hän istui rauhassa sylissäni katsellen elokuvaa. Jossain vaiheessa luulin hänen vaipuvan uneen. Mutta sitten hän alkoikin olla ihan elementissään. Mikäs muu sen mukavampaa, kuin elokuvasalin pitkät portaat?

Kiipeilimme siis portaita puolitoista tuntia. Hetkeksi sain hänet syliini rauhoittumaan maissinaksuilla lahjomalla. Siis vain hetkeksi. Onneksi muutama muukin oli todennut nämä portaat kivaksi ajanvietteeksi, ja hetkittäin meillä oli myös kiipeilyseuraa. Kiitos suomenkielisen elokuvan, jotain jäi siitäkin käteen.

Elokuvan jälkeen olimme tyttären kanssa kumpikin ihan kuitti. Saimme vielä ystäväni ja hänen tyttärensä lounasseuraksi alakerran ravintolaan. Bambi nukahti pian rattaisiinsa, ihmekös tuo.

Stadiumissa oli tänään ja vielä huomenna -25% alennusta Member-kortilla. Löysin pari kivaa juttua: treenitopin ja raitapaidan. Toppikin sattui kahvakuulan kanssa ihan sävy sävyyn, joten olihan se otettava samaan kuvaan. Tarjoushaukkana aion piipahtaa Stadiumiin vielä huomenna. Raitapaidasta tuli heti uusi suosikki arkipaitani. Hintakaan ei ollut paha: alennusten jälkeen nelisen euroa.



P.S: Tämän linkin takaa löytyy Zalando alennuskoodi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!