tiistai 7. lokakuuta 2014

Valoa ja iloa Pikku-Bambille


Kuten blogini nimikin kertoo, Bambit ovat heikkouteni. Kyseinen hahmo on aina viehättänyt. Tyttäreni syntymän jälkeen se kolahti vieläkin kovempaa, hän kun näytti aivan pieneltä Bambilta. Siroine piirteeneineen, mustine hiuksineen, katsoi suurilla tummilla silmillään ja oli niin pieni ja avuton, kuin vastasyntynyt vaan voi olla. Siitä juontaa nimi blogillenikin.

Aina jonkin Bambi-aiheisen vaatteen tai esineen osuessa kohdalle, sydän pompsahtaa. Vaatteita ostan aika surutta, mutta muun materian kanssa yritän taistella vastaan. Syitä viimeksi mainittuun on mm. se, että materiaa on nyt jo luukut pullollaan ja jos haalin tyttärelle jotain tavaraa, olisi kiva jos hänellä olisi jo oma huone, mitä sisustaa. (Tämähän juttu on minulla ollut työn alla jo jonkin tovin.)


Tämän suloisen yövalon kohdalla sisäinen taistelija lannistui heti. Oikeasti, jos jokin esine voi suloinen, niin tämä on. Lamppu on kuin suoraan sadusta. Se toimii paristoilla, joka tekee sen väriä vaihtavaksi ja saa pienet hileet leijailemaan hiljalleen lampun sisällä.


1-vuotiaan tyttären kanssa katselimme lamppua illan hämärtyessä. Ensin hän nauroi häneen. Sitten jäi hymy huulillaan katselemaan. Turhaa materiaa tai ei, uskon, että tästä on meille iloa vielä moneksi illaksi.

8 kommenttia:

  1. Voi ei, nuo lasiset lumipallot ovat heikkouteni ja tämä on ihana. <3<3 Mistä tämä ihanuus on peräisin. Voi että osaa olla hieno.

    Bambit ovat ihania. <3

    Kaunista päivää sinulle.

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eikös olekin söötti! :) Lampun osti sellaisesta kaupasta kuin Pienikamari: http://www.pienikamari.fi/. Kannatta tutustua. Nettikaupassakin näytti olevan vaikka mitä ihanuuksia. :)

      Poista
  2. ihana lamppu!! mulla on jopa kotona sellanen ihan tavallinen lumihiutalepallo, jonka otan aina jouluna esille.. sitä on näin aikuisenakin mukava ravistella ;) tän postauksen jälkeen aloinkin jo kaipaamaan joulua ja sitä palloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lamppu aivan ihana! En tiedä kumpi on enemmän innoissaan: äiti vai tytär. ;) Minullakin oli lapsena sellainen perinteinen lumisadepallo, mutta on tainnut mennä jo rikki. Samanlaisen voisi hankkia tulevaksi jouluksi. :)

      Poista
  3. Voi valloittava valaisin!! :) Onkohan pallo lasia vaiko muovia, onko tuo jalka posliinia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tosi ihana ja paljon käytetty meillä. <3 Valikoimassa oli muitakin suloisia lumisadelamppuja, kun pari viikkoa sitten selasin valikoimia. Tuo pallo muovia, ja kestävyyden kannalta hyvä niin. :) Jalkakin on muovia, vaikka puinen olisi käynyt siihen hyvin. :)

      Poista
    2. :) Kiitos nopeasta vastauksesta! Kestävyys on ilmeisen hyvä, päivämäärien mukaan ainakin 2 vuotta ollut teilläkin käytössä ;) Ei auta muu kun lähteä lamppukaupoille.. Iloista syksyn jatkoa!!

      Poista
    3. Kupu on tosiaan kestänyt hyvin, jopa muutaman maahan tipahtelun. Toivottavasti lamppu löytyy ja oikein ihanaa syksyä myös sinulle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!