keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kosteuttavia tuotteita kasvoille Laveralta

Olen yrittänyt näin talvisaikaan hoitaa ihoani mahdollisimman hyvin, mutta silti tänä vuonna iho on tuntunut ihan korpulta. Pintakuiva ihoni hilseilee ja näyttää samealta. Ohuet kosteusvoiteet hulahtavat ihoon heti ja öisin käyttämäni öljyt eivät oikein sovellu päiväkäyttöön. Niiden jälkeen  meikkivoiteen iholla on kaukainen haave. Täyteläisemmät päivävoiteet taas tuntuvat jäävän rasvoittamaan ihon pintaa, eivätkä imeydy.

Juuri sopivaan saumaan ihokriisini puskiessa päälle sain yhteistyön merkeissä paketin Laveralta, joka sisälsi kiinteyttävän päivävoiteen ja kiinteyttävän seerumin. Kumpikin tuote kuuluu Laveran kiinteyttävään 30+ sarjaan. Voide ja seerumi sisältävät valkoista teetä, hyaluronihappoa ja karanjaöljyä. Vegaaniset tuotteet on pakattu tyylikkäisiin ja hygieenisiin pumppupulloihin.

Lavera Firming Day Cream – kiinteyttävä päivävoide aikuiselle iholle kosteuttaa pintakuivaa ihoani hyvin. Vaikka voide tuntuu ohuelta, ovat sen kosteuttavat ominaisuudet aivan mainiot. Se imeytyy ihoon nopeasti jättämättä rasvaisen oloisen pintaa, mikä täyteläisten kosteusvoiteiden kanssa oli ongelma.



Laveralta saamani kiinteyttävä seerumi on ihan ensimmäinen kosketukseni kasvoseerumeihin. Tämän tuotteen myötä hoksasin, kuinka käteviä seerumit ovat esimerkiksi tällaiselle iholle, joka kaipaa lisäkosteutusta, mutta täyteläisemmät voiteet eivät oikein toimi.
Pari tippaa seerumia riittää koko kasvoille hyvin. Se levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Iho tuntuu välittömästi sileämmältä ja pehmeämmältä. Olen käyttänyt seerumia vajaan viikon ajan, aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Huomaan selkeän eron ihossani. Se on pehmeämpi ja terveemmän oloinen. Kiitos Laveran, pintakuivan ihon ongelma tälle talvelle on ainakin toistaiseksi selätetty.


Laveran tuotteita on saatavilla muun muassa Biodelly.fi :stä.

13 kommenttia:

  1. Tätä täytyisi itsekin varmaan kokeilla :) Iloista torstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Varsinkin seerumi on aivan mahtava tuote! Mukavaa illan jatkoa. <3

      Poista
  2. Oon kokeillut tuota ja se on niin hyvä ja todellakin postauksen arvoinen! :)
    Timanttista torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumi on todellinen tähtituote! Tykkään niin paljon, että voisin kirjoittaa tästä ihan oman hehkutuspostauksen. :) Ihanaa iltaa Satu! :)

      Poista
  3. Kiitti vinkistä! Jos vaikka saisi aikaiseksi kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Kaisa! Voin suositella, on kokeilemisen arvoinen tuote. :)

      Poista
  4. Kiitos vinkistä. Ai että tykkään Laveran tuotteista. Minulla täällä testissä puhdistavat tuottet juuri ja rauhoittava pvvoide. Mutta oma nassu on rutikuiva, joten kosteuttava olisi varmasti tosi hyvä. :)

    Ihanaa torstaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on tullut todellinen Lavera-fani. :) Uskoisin, että tuo seerumi toimisi myös sinulla noiden muiden tuotteiden kanssa. :)

      Kivaa iltaa Tiia. <3

      Poista
  5. Lavera on ihana! <3 Tätä linjaa en ole vielä kokeillut, vaikka aion kyllä ehdottomasti testata jossain vaiheessa näitäkin. Mä oon ihan onnessani sun puolesta, että seerumien loistokkuus on valjennut sullekin! :D Mähän olen tosiaan aivan seerumien lumoissa ollut jo pari vuotta. Mutta se on varmaan jo blogistani selvinnytkin, haha ;)

    Mia / Beauty Highlights

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että muutkin ovat rakastuneet Laveraan. <3 Tähän asti olen ihan aliarvioinut seerumit ja olen niin tyytyväinen, että pääsin kokeilemaan tätä. Mieleni muuttui seerumien suhteen täysin. :) Olen sun blogista niitä kivoja seerumipostauksia lukenut, ja ne ehkä osaltaan vaikuttivat siihen, että kiinnostuin tuota Laveran kosteuttavaa seerumia testaamaan. :) Mukavaa illan jatkoa, Mia!

      Poista
  6. Mulla oli kokeilussa Laveran kasvonaamiot, mutta eihän ne mun ongelmaiholle sopineet, hirmu harmi :( Tarvitsisin ehdottomasti jonkin naamion ja seerumiakin etsin pitkään, kunnes löysin apteekista Favoran herkän ihon seerumin ja voi sitä riemua, kun seerumi ei pahentanutkaan iho-ongelmaani! Apteekin täti vaan muistutti minua hoitoväsymyksestä eli siitä, että seerumeita ei saisi jatkuvasti käyttää. Mut talvella kuivuvalle iholle seerumi on pelastus, etenkin kun mullekaan ne paksummat voiteet ei käy.

    Vaikka nuo tuotteet ei mulle sovikaan, niin näitä postauksia on mielenkiintoista lukea, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin jännä, miten käyttäjäkokemukset vaihtelee. Sitten harmittaa, kun tulee käytettyä rahaa sellaiseen tuotteiseen, mitä ei lopulta pysty käyttämään. Itsekin käytin joskus Favoraa ja pidin kyllä niistäkin tuotteista. :) Hyvä, kun muistutit tuosta hoitoväsymyksestä. Siihen aika moni kosmetiikan ystävä sortuu helposti...

      Kiitos, ihana kuulla, että tykkäät näistä postauksista! Mukavaa torstai-illan jatkoa Minttu-Maaria! <3

      Poista
  7. Laveran tuotteet on kyllä hyviä. Ja tosi kauniita kuvia muuten! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!