maanantai 28. joulukuuta 2015

Luonnonkosmetiikan alevinkki loppuvuodelle

 
Täytyy myöntää, että olen aika tarjoushaukka, mitä ainakin luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointituotteisiin tulee. Välillä käy jopa mielessä, että onkohan tällainen ahkera tuotteiden bongaaminen ja intensiivinen tutkiminen ihan ajan hukkaa. Sitten kuitenkin pohdin asiaa siltä kannalta, että luonnonkosmetiikka on harrastus siinä missä moni muukin. Ja omaan hyvinvointiin panostaminen: mikä se tärkeämpää?
 
Tänään alkoi naturalgoodscompanyn talviale ja niinhän se aamupäivä on mennyt herkullisia tuotteita tutkiessa. Tähän alle keräsin muutaman hyvän esimerkin tuotetarjouksista. Alennusprosentti on joidenkin tuotteiden kohdalla jopa 60%, eli aika hyvä.
 
 
60% alennuksessa on ainakin:
 
Logonan hennahiusvärejä, joille hintaa jää alle seitsemän euroa.
Haut Segalan porkkanaöljy, joka on varteenotettava tuote kevätaurinkoa ajatellen ja loistava ihon kosteuttaja
 
-50% tuoteryhmästä löytyy mm. Florascentin luonnollisia tuoksuja.
 
40% alekopasta bongasin ainakin Logonan värikosmetiikkaa sekä Biosoliksen aurinkotuotteita.
 

 
-30% ryhmästä löysin eniten tuttuja tuotteita ja omia luonnonkosmetiikan suosikkeja. Esimerkkeinä näistä:
 
Santen ihana Karitevoi käsivoide, jolle jää hintaa enää kolmisen euroa. Suosikkini käsivoiteista. <3
Santen hiuslakka, joka sisältää mm. hennauutetta, luomumanteliöljyä ja luomujojobaa.
 
20% ale kannattaa myös vilkaista, koska tarjouksessa on paljon erilaista värikosmetiikkaa, ainakin merkeiltä Zuii ja Madara.
 
ALE on voimassa 28-31.12 välisenä aikana. Yli 50 euron tilaukseen ilmainen toimitus ja yli 70 euron tilaukseen lahjaksi täysikokoinen Haut Segalan kasvotuote.
 
Löytyikö valikoimasta teidän omia suosikkeja tai uutuuksia, jota aiotte kokeilla?


 

6 kommenttia:

  1. Natural Goods Companyn ale on aina huipputuotteita täynnä <3 Itsekin kirjoitin juuri postauksen omista suosikeistani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä alet kannattaakin aina hyödyntää! Luinkin postauksesi suurella mielenkiinnolla ja uteliasuudella. :) Postauksesi avulla löysinkin itselleni vielä tuntemattomia tuotteita, joita aion kuitenkin kokeilla. Näin sitä oppii myös toisilta bloggaajilta. :)

      Poista
  2. Kiitos hyvästä vinkistä, ale olisi mennyt muuten ihan ohi! Olin juuri menossa keskustaan ostamaan muutamia juttuja, mutta kiitos tämän postauksen, säästinkin monenmonta euroa tilaamalla tuolta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ihanaa että postauksestani oli konkreettista hyötyä! Mielelläni lukisin myös sinun kokemuksiasi tuotteista, luonnonkosmetiikka kun kiinnostaa valtavasti. :)

      Poista
  3. Kävin kurkkimassa ja oli aivan mahtavat alet ja upeita löytöjä. Kiitos vinkistä Niina. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä Tiia! <3 Nyt tosiaan on hienoja tuotteita hyvin edullisesti. Itsekin innostuin pitkästä aikaa myös värikosmetiikasta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!