sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Viikonlopun vaatekuvia (sis. alekoodin)




Olin suunnitellut viikonloppuna kuvaavani asuja, kun teimme parin yön matkan Tampereelle. Tässäkin jutussa kävi melko perinteisesti: perjantaina unohdin ottaa kuvat, lauantaina ja sunnuntaina keli oli aika ikävä juuri niinä aikoina, kun olimme ulkona.

Mutta vaatepostaus viikonlopun asuista tästä silti tuli, vähän eri tapaan vain. Nyt kun kelit ovat jo hyvin kesäiset, enkä julkea kulkea puistouniformussani eli tuulipuvussa 24/7, on tullut katseltua vaatteita ihan eri tavalla. Tein inventaarion omaan vaatekaappiin, jonka seurauksena paljon vaatteita lähti kiertoon. Löysin myös monta kivaa vaatetta, jotka olin jo unohtanut tai joihin olin jo kyllästynyt, vaikka ne nyt vaikuttivat ihan kivoilta.




Huomaan, että käyttämäni vaatteet voidaan jakaa selkeästi kahteen kategoriaan: mustavalkoiset sävyt ja graafiset kuvioinnit, sekä pehmeät sävyt ja romanttiset kuosit. Pitsistä ja napeistakin pidän, oli vaatteen väri mikä hyvänsä.

Viime aikoina olen ollut hirmu ihastunut tummansinisen ja vanhan roosan yhdistelmään. Tummansinistä en olisi pukenut päälleni vielä muutama vuosi sitten millään. Kengissä ja laukussa puolestaan suosin pehmeän ruskeaa.

Asukuvien kuvaukseen Sokos Hotelli Villa olisi kyllä miljöönsä puolesta sopinut mainiosti: näinkin kivoja kuvia sain otettua jo hotellihuoneessa. Tykkään kuitenkin ottaa vaatekuvia enimmäkseen ulkona, koska luonnonvalo on vaan niin parasta. Itsekin tulee luonnossa oltua luonnollisemmin, mitään poseerauskuvia minusta ei nimittäin irti saa. ;)

Matkastamme sen verran, että perjantaina teimme pienen pyörähdyksen Ikeaan. Loppupäivän kulutimme Tampereen keskustassa ja hotellilla relaten. Lauantaina vuorossa oli Ikaalinen ja Titi-Nallen talo. Sunnuntaiksi olimme suunnitelleet Särkänniemi -päivää, mutta kaatosateen vuoksi suunnitelmat vaihtuivat pieneen Tampere-kierrokseen ja mm. Pyynikin näköalakahvilaan. Maisemanvaihdos tekee välillä hyvää. <3


P.S. Kuvan ruskea nahkalaukku on saatu House of Brandonilta. Vielä huomisen ajan House of Brandonilla on ale, jossa kesäkauden alkamisen kunniaksi kaikki tuotteet ovat -20%. Alennuksen saa käyttämällä koodia SUM859 ja valikoimaan pääset tutustumaan TÄSTÄ linkistä.

17 kommenttia:

  1. Kiva tuo laukku ja kenkä yhdistelmä. Huivi on myös mun mieleeni. Tykkään huiveista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin tykkään. :) Huivin on käteviä: lämmittävät ja tuovat asuun ihan uutta ilmettä.

      Poista
  2. Nuo balleriinat ovat mun makuun ihan eniten. Sen jälkeen kun en enää voinut laittaa korkkareita, on balleriinat olleet intohimo ja rakkaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä balleriinoissa on vähän kiilakorkoa, ei kuitenkaan liikaa. Minäkään en ole aikoihin juuri korkkareita käyttänyt. Suosin näitä matalakantaisia kiiloja, joilla kulkee tukevasti ja turvallisesti. :)

      Poista
  3. Oi mikä herkku tuo laukku! Täytynee vilkaista vieläkö noita löytyisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut tuohon ruskeaan nahkalaukkuun todella tyytyväinen. House of Brandonin valikoimasta löytyy sama laukku myös mustana ja olen vakavissani harkinnut myös sen hankkimista. :)

      Poista
  4. Oi miten JUST mun tyylisiä vaatteita! Tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Selina! <3 Pitäisikin tehdä näitä asupostauksia vähän useammin. :)

      Poista
  5. Ihana uus banneri, niin fresh ja keväinen ♡♡
    Ja tosi magee lookki sulla, peukku :)

    VastaaPoista
  6. Ihana uus banneri, niin fresh ja keväinen ♡♡
    Ja tosi magee lookki sulla, peukku :)

    VastaaPoista
  7. Instassa jo kommentoinkin, mutta tosiaan ihanan raikas ja kaunis uusi ulkoasu blogillasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Tämä oli hyvin ex tempore tehty ulkoasu, mutta tuntuu, että onnistui. :)

      Poista
  8. Onpa kiva tuo laukku, kiva kun kommentoit blogiini :)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!