torstai 24. marraskuuta 2016

Black & White: Valkeat hampaat aktiivihiilellä
Muutama postaus taaksepäin kerroin omista hampaidenhuoltorutiineistani luonnollisilla tuotteilla. Samalla teemalla jatketaan myös tässä postauksessa. Markkinoille on saapunut uusi luonnollinen hampaidenvalkaisija, jota olen nyt testaillut muutaman viikon ajan.

Black & White on 100% aktiivihiiltä, joka valmistetaan kookospähkinän kuoresta. Kemikaaleja ei käytetä lainkaan koko valmistusprosessin aikana. Kookoshiili puhdistaa hampaista tummentumia, jotka ovat esimerkiksi kahvin, teen, punaviinin tai tupakoinnin seurausta. Vaikka toki niitä tummentumia aiheuttaa moni muukin ruokalaji tai elämäntapa, kuin edellä mainitut.

Aktiivihiili toimii imemällä itseensä likaa, myrkkyjä ja haitallisia aineita. Black & White hampaidenvalkaisujauhetta suositellaan käytettäväksi normaalin hammaspesun jälkeen, harjaamalla kevyesti muutaman minuutin ajan. Musta jauhe värjää myös syljen mustaksi, joten harjauksen aikana suu kannattaa pitää kiinni ja tämän jälkeen huuhdella huolellisesti. Postauksen kuvat myös havainnollistavat sen, että jauhe on todella hienojakoista ja helposti leviävää, joten purkin kansi kannattaa avata varovasti.
Jo ennen Black and Whiten käyttöönottoa käytin toista luonnollista hampaidenvalkaisijaa ja tämän lisäksi aktiivihiiltä sisältävää hammasharjaa sekä hammaslankaimia. Black and Whiten avulla hampaat ovat pysyneet yhtä kirkkaina, kuin aiemmin käyttämieni tuotteiden avulla. Tuotetta on helppo ja miellyttävä käyttää. Hyvä juttu, että luonnollisia ja hellävaraisia tuotteita tulee lisää hyvinvoinnin ja kauneudenhoidon saralle.

Black and White -pakkauksen hinta näytti useammalla jälleenmyyjällä olevan noin 20€. Yksi purkki riittää noin 90 käyttökertaa.  Tuotteen maahantuoja on Nordic Health System, jonka valikoimassa hampaidenvalkaisija on täällä. (Samasta osoitteesta kannattaa myös kurkkia tuotteen Black Friday -tarjousta). Tämän lisäksi Black & Whiteä myy myös Hyvinvoinnin Tavaratalo ja Biodelly.


Tuote saatu maahantuojalta. Osa linkeistä on mainoslinkkejä.

1 kommentti:

  1. Minä kokeilin Jolie Shopin Warpaintia, joka oli hiukan tyyriimpi kuin tämä. Hyvä siis kuulla, että tämä edukkaampi on yhtä hyvä. Ihan helppoa tuolla on pestä hampaat kunhan vaan muistaisi/jaksaisi joka ilta... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!