keskiviikko 28. toukokuuta 2014

3. Hiuspäivä: Valkkinuttura

3. Hiuspäivä eli valkkinuttura

Hiusviikon kolmantena päivänä oli lähtökohtana mahdollisimman huono valmistautuminen, eli nukkumaanmeno kosteilla hiuksilla ilman muotoilutuotteita. Arvaahan sen, millainen näky on aamulla peilissä vastassa. Jep jep.

Kuinkas ollakaan, harjaamisen jälkeen hiukset taipuivat kahden minuutin pikakampaukselle yllättävän hyvin.
Harjasin hiukset auki, tupeerasin kevyesti sivuilta ja päälaelta. Erottelin kummatkin sivut syrjään. Rullasin takahiukset keskeltä auki leikatun donitsi-valkin ympärille ja kiinnitin niskaan muutamalla pinnillä ja suihkautin päälle lakkaa.
Myös sivuhiuksiin suihkautin lakkaa ihan vähän ja kiinnitin ne pinneillä niin, että hiusvalkin päädyt peittyvät ja kampaus saa lisää muotoa. Nämä pinnit kiinnitin todella tukevasti, ikään kuin pitämään valkkia paikallaan ja koko kampausta koossa. Viimeistelin kevyesti hiuslakalla.


Tässä kampauksessa olisi potentiaalia vaikka kampaukseksi kesän juhliin. Edellyttäen hieman panostusta pohjatyöhön tosin. :D Papiljoteilla saisi kuohkeutta tai kiharaa, valkin kohdalla painopistettä muuteltua, siloteltua tai huolettomampaa kampausta ja vaikka muutamalla helmikorulla lisää juhlavuutta. Nytpäs sen keksin, mitä kampausta itse käytän tulevissa juhlissa. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!