perjantai 30. toukokuuta 2014

5. Hiuspäivä: Muhkea poninhäntä

Halusin tehdä yhden ponnarikampauksen, vaikka se vakio arkikampauksiini kuuluukin. Joten tällä kertaa perusponinhäntä astetta huolitellumpana. :) Tähän kampauksen tarvitaan ihmeponnari-lenksun lisäksi litteä hiusvalkki ja hiuslakkaa, tavallinen harja sekä tupeerausharja.

Tässä siis viidennen päivän muhkea poninhäntä kampaus:


´Harjasin hiukset auki. Tupeerasin takaraivon päällimmäisiä hiuksia, eli niitä jotka tulevat valkin ylle. Asettelin valkin paikoilleen ja laskin erotellun, tupeeratun osion valkin päälle. Tämän jälkeen asettelin ja silottelin hiuksia niin, että valkki jää kokonaan piiloon. Laiton hiukset poninhännälle aivan valkin alapuolelle, koska näin sain eniten muhkeutta takaraivolle. Ponnaria sai löysytellä ja asetella ja taas kiristellä hetken, jotta valkki pysyi kunnolla piilossa ja kampauksen muoto löytyi. Sitten vielä vähän tupeerausta poninhännän tyveen, kevyesti lakkaa päälle ja kampaus on valmis.



Käytin valkkia missä on "tarra", joten se pysyy hyvin paikoillaan ja on superhelppo käyttää. Käyttäjäystävällisyydestä huolimatta tällainen valkki ei ole kovin hiusystävällinen, minkä huomaa viimeistään irrotusvaiheessa. Näin satunnaisessa käytössä se ei kuitenkaan onneksi saa suurta tuhoa aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!