perjantai 16. toukokuuta 2014

Kevätsiivouksia


Kevät ja alkava kesä on ihanaa aikaa. Aurinko paistaa, luonto herää, mieli virkistyy. Vähän niin kuin uuden alkua.

Keväällä myös iskee jonkinmoinen siivousvimma ja rojuterapian tarve. Haluaisin kaikesta turhasta eroon, koska ilman ylimääräistä roinaa koti on huomattavasti helpompi pitää siistinäkin. Olisihan se myös jotain, jos paikat kiiltäisi ja kaikki olisi ihan vimpan päälle koko ajan. Mutta tosi asia on se, että vauvaperheessä tämä on aika haastava yhtälö toteuttaa.

Pikku-Bambin käytössä olevat ja seuraavaksi käyttöön tulevat vaatteet ovat käden ulottuvilla.
Pyrin siihen, että tietty perussiisteys säilyy. Imuroidaan säännöllisesti, pyyhitään pölyt, laitetaan tavarat paikalleen, pestään pyykkiä ja pidetään peruspuhtaudesta kiinni. Siivoilen pitkin viikkoa ja ihan päivittäin, joten varsinaista siivouspäivää meillä ei ole, paitsi jonkun isomman projektin tullessa eteen. Ja pienoinen epäjärjestys lienee myös luonteenpiirre. Tuskin tulen koskaan kuulumaan ihmisryhmään, jonka kaapeissa vallitsee viivasuora järjestys.

Sekameteliastiakaappi :D
Kylpyhuoneen kaakeleineen pesen usein, koska kylpyhuone eteisen lisäksi ovat paikkoja jossa siisteys (tai vaihtoehtoisesti sotku) korostuvat. Ja kylpyhuoneen iänikuiset vesi- ja saippuaroiskeet kaakelipinnoilla ovat mielestäni todella ikävän näköisiä.

Kurkistus kylpyhuoneeseen


Siivousaineita ja -välineitä kotoani löytyy aikamoinen arsenaali. Usea niistä kuitenkin on turhaksi ostokseksi havaittu. Ideaali tilanne olisi, jos pärjäisi muutamalla toimivalla tuotteella. Viime aikojen siivoukset onkin hoidettu lähinnä mäntysuopaa ja tiskiainetta käyttäen. Täsmäaseita olisi tarvittu, jotta olisin säästänyt aikaa ja tehnyt siivouksesta tehokkaampaa.

Buzzadorina pääsin mukaan kampanjaan, joka oli kuin minulle tehty. Nimittäin testaamaan CILLIT BANG -kylpyhuoneen puhdistusaineita. Nämä ovat siis todellisia täsmätuotteita, joilla pääsee nopeasti ja yksinkertaisesti eroon kylpyhuoneen ikävistä tahroista, kuten kalkista, saippuasta ja ruosteesta.Ihanaa, kun ei tarvitse hinkata joka kaakelia erikseen! Näillä tuotteilla nimittäin suihkautus, lyhyt vaikutus ja huuhtelu/pyyhkiminen riittää. Todellista ajan säästöä, epäergonomisista siivousasennoista puhumattakaan! En lainkaan ihmettele, että tuotteet on viitenä perättäisenä vuotena valittu testivoittajaksi kylpyhuoneen puhdistusaineiden tuoteryhmässä.

Aiemmin kylpyhuoneen peseminen on vaatinut puhdistusaineen levityksen veden kanssa, hillittömän hinkkaussession, huuhtelun ja kuivauksen. Nyt on siis uusi sivu käännetty ainakin kylpyhuoneenpuhdistusrintamalla. Nyt on myös aika heivata turhat tarpeettomat siivousaineet roskiin, kuten kaikki muu joutilas tavara.

"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa."

 #cillitbangtesti #buzzador

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!