tiistai 13. toukokuuta 2014

Toast Skagen eli katkarapuleipä




Toast Skagenin sanotaan olevan klassikkoleipä, mutta auttamattomasti se tuo mieleen myös 80-luvun. Siitä huolimatta, annos on helppo ja nopea valmistaa, ja sopii hyvin juhlavammaksi iltapalaksikin.

Tässä on ohje kahdelle annokselle:

Toast Skagen

2-4 paahtoleipäviipaletta
voita
1 pussi katkarapuja
2 rkl majoneesia
2 rkl ranskankermaa
1/2 tl sinappia
sitruunamehua
tilliä
mustapippuria
sitruunaviipaleita

Sulata jäiset katkaravut siivilässä. Sekoita keskenään ranskankerma ja majoneesi. Mausta sinapilla, sitruunamehulla ja mustapippurilla. Leikkaa paahtoleivät kolmioiksi ja paista voissa molemmin puolin. Lisää katkaravut kastikkeeseen. Kokoa leivät, lisää päälle tilliä ja koristele sitruunaviipaleilla.

 
 
 Ulkona on niin harmaata ja syksyistä. Tervetuloa vaan kesä ja auringon paiste, missä viivyttekään...
 

2 kommenttia:

  1. Toast Skagen ja lasi kuoharia, niin johan on juhla-ateria! :)

    VastaaPoista
  2. Näin on, eipä siinä muuta tarvitse. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!