keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Apetit Uunivalmiit Gratiinit Vol.2

Hopottajana pääsin tutustumaan Apetit Uunivalmiit Gratiineihin. Punajuurigratiini kokemuksistani kerroin jo aiemmin. Toinen Apetit Uunivalmis gratiini johon tutustuin, on bataatti-juuresgratiini.

Sävelsin aikalailla samaa reseptiä, kuin aiemmassa postauksessa. Lisäsin jäisen gratiinin kanssa vuokaan paistettuja broilerin fileitä sekä tuoreita yrttejä, ja paistoin uunissa ohjeen mukaan. Muuta siihen ei tarvitakaan. Maku oli lempeä ja makeahko, niin kuin bataatissa luonnostaan on.

Päässäni olen jo kehitellyt kaikenlaisia reseptejä näistä Uunivalmiista Gratiineista. Kanan sijaan voisi käyttää tofua tai lohta, lisätä mukaan sieniä ja laittaa pinnalle juustoraastetta... Mahdollisuuksiahan on paljon. Tästä klikkaamalla pääset tuotteen omille kampanjasivuille. :)




"Suosittelumedia Hopottajat® suosittelijoiksi liittyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita tai -palveluita ja jakavat niistä omin sanoin tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!