perjantai 9. toukokuuta 2014

Punajuurigratiinia testaamassa


Pääsin Hopottajat -suosittelumediasta testaaman Apetit uunivalmiita gratiineita. Uusia Apetit Uunivalmiit Gratiinit makuvaihtoehtoja on yhteensä neljä, joista sain valita kaksi eri makuvaihtoehtoa. Valitsin kotimaisen punajuurigratiinin ja bataatti-juuresgratiinin.

Ensin testasin punajuurigratiinia. Tuunasin sitä sen verran, että lisäsin joukkoon broilerin fileesuikaleita sekä timjamia. Tuli muuten ihan mielettömän hyvää! Punajuuren ja sinihomejuuston yhdistelmä on entuudestaankin yksi suosikkimakuni, ja broilerilla tähän ruokalajiin tuli vielä lisää täyttävyyttä.

Aiemmin olen ollut jotenkin ennakkoluuloinen kaikenlaisia puolivalmisteita ja pakastejuttuja kohtaan, mutta tämä kokeilu muutti asian. Todellista ajansäästöä mausta lainkaan tinkimättä! Gratiini oli helppo valmistaa ja kaikki tarvittava löytyi yhdestä pussista. Lisäämällä mukaan kanaa ja valmistamalla nopea salaatti oli kokonainen ateria valmis.

 
 
Tästä pääset Apetit uunivalmiit gratiinit omille sivuille ja lukemaan lisää muistakin gratiineista.


"Suosittelumedia Hopottajat® suosittelijoiksi liittyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita tai -palveluita ja jakavat niistä omin sanoin tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!