lauantai 9. elokuuta 2014

Ella's Kitchen

 
Mitäs täältä paljastuu..?


Pääasiassa olen valmistanut lapseni ruoat itse. Soseet ja muut ovat olleet helppo tehdä isona satsinakin pakastimeen. Pidän ruoanlaitosta, joten lapsen ruoan kanssa puuhastelu on ollut mukavaa puuhaa.

Hedelmiä ja marjoja käytän paljon tuoreena, mutta myös itse valmistettuna soseena tai kaupasta ostettuna. Kiireessä, matkalla tai uusia makuja halutessa ostan myös valmiita lasten ruokia. Joskus on jopa suotavaa tehdä niin, kuin helpommalla pääsee.

Pääsin tekemään mukavaa blogiyhteistyötä lasten ruokia valmistavan Ella's Kitchenin kanssa. Tuotteet ovat kiinnittäneet kaupassa huomioni ja mielenkiintoni. Nyt vasta kuitenkin pääsimme tutustumaan niihin lähemmin.


Hedelmäsoseita ja välipaloja.

Aamiaisjuttuja

Aterioita.

Ella's Kitchenin tuotteet on kyllä mainiosti pakattu! Ihan ideaalituote hoitolaukkuun mukaan. Ruoat tuollaisessa pussissa mukautuvat hyvin laukkuun ja ovat lasipurkkia kevyempiä. Rikkoontumistakaan ei tarvitse jännittää. Tästä myös isompi lapsi saa näppärästi puristettua ruokaa itse. Ja vaikka aika toissijainen tekijä onkin, mielestäni nuo pakkaukset ovat tosi nättejä. :)

Toisaalta, jos mukaan ottaa ruokaa pussissa, tarvitsee mukaan myös lautasen. Ja perinteiselle lasipurkille sekä metallikorkille pisteet sitä, että ne on helppo kierrättää.

Sormiruokailuun


Meille posti toi ruokaisia aterioita, aamuherkkuja, smoothieta, sekä Puffits-naksuja. Naksut olivat minulle ihan uusi tuttavuus. Ne ovat vähän niin kuin maissinaksut: kivoja sormiruokailtavia ja käteviä pinsettiotteen harjoitteluun.Soseet maistuvat hyvin meidän Neiti 10kk:lle, vaikka hän syökin jo pääsääntöisesti karkeampaa ruokaa. Tästä valikoimasta löytyi myös uusia makuelämyksiä, sekä kivoja valmiita kasvisruokia vauvalle, mistä en aiemmin tiennyt.

Viime viikkoina meillä onkin usein pakattu eväät kassiin ja lähdetty ulos nauttimaan ruokailusta.


 

2 kommenttia:

  1. Jotenkin tosi symppikset ja mielenkiinnon herättävät nuo pakkaukaset kuvineen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Vähän erilaisia, kuin ne "perinteiset" lastenruokapurkit. Tytärtäkin nämä pakkaukset kiinnosti. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!