sunnuntai 3. elokuuta 2014

Rallikaupunki

Neste Oil Rally valloitti koko Jyväskylän, ja vähän lähiseutujakin, loppuviikon ajaksi. Vaikka itse en niin ralleihin ole perehtynyt, oli kivaa, kun kaupunki täyttyi ihmisvilinällä.  Tapahtuman kruunasi upea sää. Meno oli kuin ulkomailla konsanaan. Itsekin tunsin itseni ihan turistiksi pitkin kaupunkia kierrellessä, valokuvia näpsiessä ja erilaisia asioita ihmetellessä.

Varjopuolena ralleissa on ylenpalttinen juhliminen ja rairai-meininki. Muuten minulle on ihan sama, kuinka kukakin aikaansa viettää, mutta lapsiperheenä liikkuessa keskellä kirkasta päivää, se välillä häiritsi.

Kuten jotkut saattavat kuvista tunnistaa, lempipaikkani on viime päivinä on ollut Lutakon ranta ja satama. Raikas, vilpoisa tuuli järveltä on yksi tämän kesän suosikkiasioistani. Onneksi kotikaupungissa on järvi lähellä melkeinpä kaikkialla.

On aina hienoa, kun kaupungissa tapahtuu. Itsekin yritän mahdollisuuksien mukaan poiketa tapahtumiin. Asuntomessut on vielä näkemättä ja ensi viikon aikanahan siellä tulisi käydä, koska ne päättyvät 10.8. Perjantaina 8.8. järjestettävä Messujen Yö houkuttelee kovastikin.

Kolmen päivän aikana onnistuin myös kävelemään jalkani rakoille pääasiassa samoilla sandaaleilla liikkuessa. Lohduttavaa, että varvastossuilla näyttäisi pärjäävän vielä ainakin ensi viikon.
 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!