tiistai 5. elokuuta 2014

Rantapäivä

Ihan parasta, helteet jatkuvat! Aamupäivästä pakkasimme pikku-ipanan kanssa rattaisiin kivoja leluja, vesipulloja, pientä evästä ja kurvailimme Brioilla rantaan. Viikonlopun aikana auki hiertyneen kantapään paikkasin tyylikkäästi Muumi-laastarilla.



Rannalta etsittiin varjopaikka. Raikas tuuli viilensi meitä järveltä päin ja teki oleskelustamme paljon siedettävämpää, kuin esim. höyryysaunaa muistuttavassa kodissamme tällä hetkellä. Tytär sai aikansa kulumaan vilkuttamalla ohikulkijoille ja repimällä ruohotupsuja. Oma aikani kului ihmetellessä tätä touhua.




Väsymys iski aika nopeasti pieneen touhuajaan. Koin parhaaksi pakata vermeet takaisin rattaisiin ja jalkautua läheisille kaduille. Kun uni tuli, sitä riitti monta tuntia. Sain itsekin tehtyä kunnon kävelylenkin ja istahdettua puiston penkille lukemaan. Kirjasta onkin tullut yksi hoitolaukun oleellisimmista asioista.



Huomenna on rantapäivä taas, ainakin kelien puolesta. Suunnitelmissa on myös meikkipussin päivitystä, eli ostosreissu. Odottelen kuitenkin jo loppuviikkoa, koska vihdoin ja viimein pääsen asuntomessuille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!