torstai 28. elokuuta 2014

Valmistautumisesta juhlaan

Viime kuukausien aikana olen saanut kunnian tulla kutsutuksi juhliin. Juhlien mukavimpia asioita on niihin valmistautuminen. Etenkin silloin, kun saa olla vieraana. Itselläni alkaa juhliin valmistautuminen pään sisällä heti, kun juhlista tiedotetaan. Mietin, mitä laittaisin päälle, millainen meikki sopisi tilaisuuteen ja minkälainen nuttura olisi asiallisin. Aika ajoin vilkuilen vaatekaappia ja saatan kokeilla kenkiä. Kengät ovatkin tärkeässä roolissa, koska vääränlainen, epämukava kenkä voi pilata illan. Myös koruvarastojani hiplailen: ei liikaa, muttei liian vähänkään. Ja vaatetus tietenkin tilaisuuden luonteeseen sopiva ja mikä tuntu itsestä hyvältä päällä.

 

Koruni ovat minulle rakkaita. Useaan koruun on tunneside. Suurin osa tärkeimmistä koruistani on klassisia ja ajattomia. Arvokoruja käytän juhlissa ja ne todella tuovat juhlan tuntua. Eri asia onkin, jos kyseessä on biletys- tai yökerhojuhlat. Silloin otan käyttöön vähemmän arvokkaampia ja muotikoruja. Saatan jopa ostaa uudet muutaman euron korvikset.Mikään bilehile en (enää) ole, ja siksi kai juhlista on tullut minulle niin tärkeitä. Kuten varmaan monella muullakin pienen lapsen äidillä, laittautuminen ja juhliin osallistuminen on jäänyt vähemmälle. Siksi onkin aivan ihanaa, kun silloin tällöin on mahdollisuus panostaa enemmän kuin arkena. Kun ajatus omasta pukeutumisesta, meikistä ja hiuksista on omassa päässä selkeänä, selviytyy juhlapäivän laittautumisesta nopeastikin.


Tänään oli pitkästä aikaa ihana lenkkeilykeli. Piti ottaa siitä kaikki irti ja saada hiki pintaan pariin eri otteeseen. Ulkoilmaihmiset tietävät, että liiallinen sisällä kökkiminen ei tosiaan tee ulkoiluun tottuneelle hyvää. Toivotaan, että sää suosii viikonloppunakin.

Tällainen purkkirykelmä kotiutui meille tänään. Tarkoitus on kokeilla kauneudenhoidossa vähän luomumpaa vaihtoehtoa. Siitä lisää myöhemmin. :)


 

2 kommenttia:

  1. Haa, innolla odotan tulevaa postausta noiden luomutuotteiden käytöstä! Ps. Onko tuo hair bible ostamisen arvoinen? :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että löytyy muitakin innostuneita! :) Hair Biblessa on monta hyvää juttua, mutta kyllä tuo Make Up Bible oli ainakin minulle hyödyllisempi noista kahdesta. Kumpaakin tulee tilaisuuden tullen lueskeltua. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!