torstai 7. elokuuta 2014

Kulmat kuriin

Meikkaan kulmakarvat aina, kun vähäänkään meikkiä käytän.  Omat kulmani ovat luonnostaan tummat ja yleensä kulmissani on myös kestoväri, joka nopeuttaa ja helpottaa arkimeikkiä. Siltikin kohennan kulmia vielä kulmakynällä tai ruskealla luomivärillä.

Eräällä nettipalstalla oli juttua kulmakarvageelistä. Minulta koko tuote oli mennyt aiemmin ihan ohi. Toki olin siitä kuullut, mutta sen enempää sitä ajattelematta. Koska tätä kyseistä meikkituotetta, niin kovasti kehuttiin, pitihän se omakin käydä ostamassa. Vertailin Maybellinen, Isadoran ja Lumenen kulmakarvageelejä. Maybellinen ostin itselleni tumman värin ja miellyttävän mallisen harjaosan vuoksi.


Muuta ei voi sanoa, kuin että toimii! Geeli antaa hyvin kulmille värin lisäksi myös muotoa. Pelkkä väri ei kuitenkaan estä kulmakarvoja sojottamasta jokaiseen ilmansuuntaan, niin kuin omillani on taipumusta. Tämä on myös nopea laittaa. Tuote on nestemäinen ja harjataan kulmakarvoihin. Taisin löytää tämän kesä lempituotteeni.

 

4 kommenttia:

 1. Mä en ole tästäkään kuullut ikinä! :D oppia ikä kaikki! Mutta mikä tän tarkoitus on? Siis värjätä? Jos on jo valmiiksi tummat kulmat, tekeekö tämä niistäkin jotenkin paremmat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelillä saa kulmakarvoja muotoiltua ja viimeisteltyä. Jos väriä ei kaipaa, näitä on myös värittömiä. :) On kyllä kätevä tuote tämäkin!

   Poista
 2. Ooh! Oon niiiiin kehityksestä jäljessä! :D Täytyy ottaa testiin!

  VastaaPoista
 3. Mäkin ihmettelen, miten olen näin pitkään pystynyt olemaan tietämättä koko tuotteesta. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!