lauantai 1. marraskuuta 2014

Korsetti kuntoon: 30 päivän vatsalihashaaste

Kahdessa kuukaudessa sali- ja ryhmäliikunnasta on tullut minulle osa arkeani. Aloin kaipaamaan raskausajan ja vauvavuoden jälkeen taas enemmän liikuntaa elämääni. Sain parin viikon ilmaisen tutustumisjakson kuntokeskukseen, eikä asiaa sen enempää enää tarvinnut miettiä. Niin minustakin tuli jäsen.

Olen pysynyt tavoitteessani: vähintään kolmesti viikossa ainakin tunti kerrallaan. Lisää liikuntaa tulee vaunulenkeistä, joita tehdään lähes päivittäin. Taisi käydä niin, että nälkä kasvaa syödessä, ja muutamien muiden bloggareiden tavoin tartuin vatsalihashaasteeseen. Haaste on nähty ja tehty blogissani jo aiemmin, mutta eiköhän ole uusinnan aika?

Tämä on kiva, uskokaa pois. Haasteen voi suorittaa kotona, missä vaan, mihin kellon aikaan vain. Helppoa se ei ole ja muistan hyvin edellisen haasteen aikana lankuttaneeni hampaat irvessä hikipisaroiden valuessa hiusrajasta. Sen sijaan tehokasta se on, mikä tässä onkin tarkoitus. Kuinka moni teistä ottaa haasteen vastaan? Rohkeimmat ovat julkaisseet jo ennen-kuvia vatsoistaan. Minä en kuulu niin rohkeaan joukkoon. :)


Meillä oli pitkästä aikaa ruokana kasvissosekeittoa, jota päätin ehdottomasti tekeväni useammin. Tähän keittoon käytin porkkanaa, sipulia, perunaa, valkosipulia ja kermaa. Maustoin keiton suolalla, mustapippurilla, paprikalla ja juustokuminalla. Perheen isot ja pienet söivät hyvällä ruokahalulla. Tällaiset keitot syntyy nopeasti ja vaivattomasti.


Nyt vaan kaikki vatsalihashaasteen pariin. Vielä ehtii!

 

4 kommenttia:

 1. Minä lähden tähän haasteeseen ehdottomasti mukaan, tosin vaihdan tuon istumaan nousun johonki muuhun, onnistun sillä liikkeellä vääntämään niskat aivan jumiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Maikki, niin sitä pitää! Onneksi näitä liikkeitä pystyy muokkaamaan, niin ei tarvitse kuun lopussa lukea vammautuneista bloggareista. :D

   Poista
 2. Huiii, miltä tuo kuulostaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!