torstai 16. huhtikuuta 2015

11 asiaa -haastepostaus.

Sain haasteen  Millalta Mammalaiffii -blogista . Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään ja vastata haastajalta saamiin 11 kysymykseen. Tämän jälkeen haastetun pitää haastaa 11 muuta bloggaajaa ja esittää heille 11 uutta kysymystä. Eikä takaisin haastamista.
 
Osallistun ilomielin erilaisin haastepostauksiin, koska ne tuovat vaihtelua omaan bloggaamiseen. Tällä kertaa jätän oman haasteosuuden tekemättä siitä syystä, että ihan äskettäin haastoin 11 muuta bloggaajaa vastaavan haasteen muodossa. Kiitos vielä Millalle haasteesta! Kysymyksiin vastaan mielelläni. :)
 
 
Tässä 11 asiaa minusta:
 
1.Horoskooppimerkkini on kalat.
2. Merkin luonnehdinta sopii aika yksiin kanssani.
3. Ihanin matkakohteeni tähän mennessä on ollut Kroatia.
4. Lempihedelmäni on avokado.
5. Minulla on ikuinen hiuskriisi, koska ne eivät ole koskaan tarpeeksi hyvin.
6. Pidän käsitöistä ja kaikesta näpertelystä.
7. Haluaisin opetella ompelemaan. Siis ihan kunnolla.
8. Haluaisin tehdä ihan hirveästi asioita ja joskus lamaannun, kun tajuan, että aika ei millään riitä kaikkeen.
9. Pidän liikunnasta ja liian vähäinen liikkuminen saa minut levottomaksi.
10. Lempikoirarotuni on mopsi. Olin mopsin omistaja 14 vuotta.
11. Minulla on useampi ammatti ja tutkinto, mutten siltikään ole aivan varma, mitä haluan tehdä isona.
 
 
Sitten Millan kysymyksiin...
 
1. Lempi vuodenaikasi? Kesä. On lämmintä ja valoisaa. Myös pukeutuminen on helpompaa, kuin talvella.
 
2. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Halusin omia reseptejä ja diy-juttuja talteen. Kotiäitinä kaipasin myös jotain "omaa juttua".
 
3. Lempipostauksesi? Miksi? Rehellisesti, en osaa nimetä yhtä. Parhaita ovat ne postaukset, jotka herättävät keskustelua ja eloa kommenttiboksiin. :)
 
4. Jos saisit nyt valita yhden asian menneisyydestäsi, jonka tekisit toisin. Mikä se olisi ja miksi? Olisin suunnitelmallisempi joidenkin asioiden, kuten opiskelun suhteen.
 
5. Jos saisit nyt valita yhden asian menneisyydestäsi, jonka saisit kokea uudelleen juuri niin kuin aiemminkin. Mikä se olisi ja miksi? Se olisi se hetki, kun vastasyntynyt tyttäreni nostettiin nähtäväksi.
 
6. Lempi juhlapyhäsi (ei välttämättä kirkollinen) ja miksi? Joulu, koska pidän jouluvalmisteluista, joululauluista, ruoasta ja perinteistä. Pidän myös joulun kiireettömästä tunnelmasta.
 
7. Helpoimmin tavoiteltavissa oleva tämän hetkinen unelmasi? Minulla on edelleen mahdollisuus olla kotiäitinä.
 
8. Lempiaineesi peruskoulussa? Kuvaamataito.
 
9. Ensimmäinen työsi? Tykkäsitkö? Tekisitkö sitä uudelleen? Olin töissä puutarhalla. Kitkin, leikkasin ruohoa ja tein muita asiaan kuuluvia juttuja. Pidin työstä silloin ja varmasti pitäisin nytkin. Voisin tehdä kyseistä työtä uudelleen muutaman kuukauden rupeaman.
 
10. Arjen motivointikeinosi? Muistutan itseäni siitä, että asiat ovat hyvin, ja monta juttua voisi olla paljon huonommin.
 
11. Luettele kolme hyvää ja kolme huonoa ominaisuuttasi/puoltasi. Huonojahan on paljon helpompi luetella, eli: joidenkin asioiden suhteen olen hyvin kärsimätön ja haluan asioiden tapahtuvan heti. Tähän liittyy myös se, että joskus saatan olla turhan impulsiivinen ja tehdä asioita sen enempää miettimättä. Joinakin päivinä saatan olla herkkänahkainen ja ottaa itseeni turhista asioista ja sanomisista.
Hyviä puolia sitten: yritän pitää positiivista ajattelutapaa yllä ja olla murehtimatta turhia, huumorintajua löytyy ja olen sillain rento ihminen, että uskoakseni seurassani on helppo olla.
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Huomenta ❤️Nämä haasteet on mukava toteuttaa ja niitä on mukava lukea, näin oppii bloggaajasta aina jotakin uutta :) Ihanaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin on myös kiva vastailla. :) Välillä on hyvä liikkua muillakin aihealueilla, kuin normaalisti. Mukavaa iltaa! <3

   Poista
 2. Muksat vastaukset haastekysymyksiin :) Onko ihminen koskaan valmis? Noin niinku sen suhteen että tietäisi mitä isona haluaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Ehkä on myös hyväkin kulkea silmät ja mieli avoimena. :)

   Poista
 3. Ihania vastauksia, olet vaan niin ihana <3 Avokado on niin hyvää <3

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mä en ainakaan koskaan ole valmis, vasta viimeksi totesin niin tänään luokassani olevalle harjoittelijalle. Avokadon makuista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin juuri hyvä asenne. :) Rentoa lauantai-iltaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!