perjantai 17. huhtikuuta 2015

Likkojen Lenkki -ARVONTA! Voita liput itsellesi ja kaverille!

JYVÄSKYLÄ 6.6/ TAMPERE 23.5/ OULU 15.8

Kesäkuun 6. päivä Jyväskylässä järjestetään Likkojen Lenkki -tapahtuma. Likkojen lenkki on mukava koko päivän tapahtuma naisille, jossa yhdistyvät sekä liikunta, että viihde. Eikö kuulostakin aika hyvältä?
Tapahtumaa vietetään Lutakon satamassa. Alkujumpan jälkeen startataan jommalle kummallle kahdesta lenkkireitistä, jonka voit juosta, kävellä, hölkätä tai mennä sauvakävellen. Paikan päältä löytyy myös Tapahtumatori ja Hemmotteluteltta erilaisine palveluineen. Viihdepuolta unohtamatta; Likkojen Lenkissä viihdyttävät Varusmiessoittokunnan ShowBand ja Jukka Poika!
Tällaiset rennon letkeät, hyvää mieltä ja liikuntaa sisältävät tapahtumat ovat niin mieleeni, että osallistumista ei tarvinnut kahdesti miettiä. Tapahtuman viralliset jatkobileet ovat yökerho Londonissa, joten mukaan kannattaa tulla kauempaakin. ;)
Mikä kivointa, sain myös arvottavaksi kaksi lippua kyseiseen tapahtumaan! Sinulla on siis mahdollisuus voittaa vapaalippu itsellesi ja kaverillesi Likkojen Lenkkiin. Yhden lipun arvo on 34€ ja se sisältää Lenkkipaidan sekä sisäänpääsyrannekkeen. Vapaalippu oikeuttaa osallistumiseen joko Jyväskylän, Tampereen tai Oulun Likkojen Lenkissä. Eli jos et Jyväskylään pääse, voit osallistua tapahtumaan myös Tampereella 23.5 tai Oulussa 15.8.
Arvonnan säännöt ovat seuraavat: Sinun tulee olla Pikku-Bambin Blogin lukija joko Bloggerin, Bloglovinin tai Facebookin välityksellä. Lisäarvan saat jakamalla arvontapostausta blogissasi tai Facebookissa.
Ilmoita kommenttikenttään mitä kautta blogiani luet, monellako arvalla olet mukana ja kerro vielä sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajaan yhteyden mahdollisimman helposti. :)
Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 3.5.2015 saakka. Onnea arvontaan! Likkojen lenkissä nähdään!
Arvonta on blogiyhteistyötä Likkojen Lenkki tapahtuman kanssa.

15 kommenttia:

 1. Kahdella mukana, jaan fb:ssa. :) Likkojen lenkki on monesti monesti koettu ja aina äidin kanssa. Kiva tapahtuma! Myös Jyväskylän Naisten askeleessa kävimme helatorstaisin, mutta se mentiin lopettamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun Naisten askel lopetettiin, sinnekin lähtisin mielelläni! Onnea arvontaan. :)

   Poista
 2. Hauska arvonta :) kokeillaan arpa onnea yhdellä :)

  VastaaPoista
 3. Mukana yhdellä arvalla, luen bloggerin kautta. killikis@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana! Arja.erola(at)elisanet.fi

  VastaaPoista
 5. Mukana kahdella arvalla (seuraan ja jaoin FB:ssa).

  m i r k a . s i l l a n p a a @ g m a i l . c o m

  VastaaPoista
 6. Moikka! Tykkään ja luen blogiasi facessa, jaoin myös siellä.
  nelliina @ yahoo.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!