tiistai 7. huhtikuuta 2015

Lapsosten Lauantai -osallistu myös arvontaan!

Tiesittekö, että tapahtuma Lapsosten Lauantai on vajaan parin viikon päästä Jyväskylässä?
 
Jyväskylän Paviljongissa järjestetään  lauantaina 18.04.2015 lasten tapahtuma Lapsosten Lauantai. Tapahtuma on suunnattu alle 12-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen, sekä odottaville äideille ja vauvaperheille. Tapahtuman pääpainona on tarjota lapsille puuhailua sekä informoida allergiaan liittyvistä asioista.
 
 
 
Tapahtumassa on paikalla myös useita eri palveluntarjoajia, joten kaikenlaista nähtävää varmasti riittää.  Sekä pienille, että isoille. Paikanpäältä löytyy vaikka mitä kivaa, muun muassa ravitsemukseen, vaatetukseen, leluihin ja lastenhoitoon liittyviä tuotteita. Bongasinpa tapahtuman omilta sivuilta myös kivoja koruja, ja kuulemma pari oikeaa lammastakin tulee ilahduttamaan lapsia.
 
Sinullakin on mahdollisuus voittaa lippupaketti tapahtumaan. Arvontaan osallistuminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain mennä Facebookiin ja tykätä Pikku-Bambin Blogin seinällä olevasta arvontailmoituksesta. Vaihtoehtoisesti voit jättää sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommenttikenttään.  Arvonta päättyy maanantaina 13.04.2015. Nyt siis tykkäilemään ja osallistumaan arvontaan. Nähdään Lapsosten Lauantaissa! :)

*Arvonta toteutetaan yhteistyössä Lapsosten Lauantai -tapahtuman kanssa.

6 kommenttia:

 1. Enpäs ollutkaan kuullut tästä tapahtumasta, kuulostaa hauskalta! Mukaan arvontaan siis: jomapynn(a)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tänne täytyy mennä, kun on lähettyvilläkin. Mukaan arvontaan! syvalta.sanna@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukaan arvontaan! nina-ruut@outlook.com

  VastaaPoista
 4. Oi! Jyväskylän Paviljonki. Niin ihana paikka (kerran ollaan käyty) =) Mutta sen verran kaukana, etten nyt lähde osallistumaan arvontaan, vaikka palkinto onkin ihana. Suosittelen kumminkin muille käyntiä siellä, vaikka ei arpa osuisikaan kohdalle =)

  Ps. Blogissani on sulle haaste =) Tässä linkki: http://mammalaiffii.blogspot.fi/2015/04/kysymyksia-bloggaajalta-toiselle.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!