maanantai 4. toukokuuta 2015

Luomua, superfoodeja sekä alennuskoodi.

 
Sain viime viikolla herkullisen ja mielenkiintoisen paketin. Paketin lähettäjä on Suomen Luontaistukku, jonka kanssa teen yhteistyötä blogini tiimoilta.  Suomen Luontaistukun tuotteet myydään tehtaalta Ylivieskasta suoraan kuluttajille, ilman kaupan välikäsiä. Sen ansiosta hinnatkin ovat edullisemmat kuin "tavallisessa kaupassa". Valikoima on runsas ja sisältää yli 300 tuotetta. Sieltä löytyy muun muassa luontaistuotteita, urheiluravinteita, vitamiineja, luomuruokia ja superfoodeja.

 
Kun käytte tutustumassa Luontaistukun sivuihin, ette lainkaan ihmettele, miksi sain siellä kulutettua monen monta iltaa ensimmäistä tilausta tehdessäni. :) Valikoima on todella runsas ja tietoa tuotteista, niiden alkuperästä, käyttötarkoituksesta ja vaikutuksesta löytyy hyvin. Tämä saa tietenkin ahmimaan mielenkiintoista tietoa yhä enemmän. Joten varokaas vaan, kohta tekin olette koukussa!

 
Osa superfoodeista ja luomuruoista oli minulle entuudestaan tuttuja. Valikoiman laajuuden ansiosta selkeästi suurin osa oli niitä entuudestaan tuntemattomia. Valikoimasta löytyi paljon tuotteita pienemmässä pakkauskoossa, joten oli helppo tilata useampi uusi tuote maisteluun. Joskus on nimittäin käynyt niin, että on ostanut suuren (ja kalliin) pakkauksen tuotetta, joka ei olekaan ollut omaan käyttöön sopiva.
 
Eniten tutkimani kategoria Luontaistukun valikoimasta on superfoodit, ja ihmekös tuo, koska tuotesarja tältä alueelta on Suomen suurin. Myös luomuruokien valikoima on erittäin kiehtova.Oman tilaukseni saavuttua otin ensimmäisenä tutkinnan alle Luomu Inkiväärin. Inkiväärin maku itsessäänhän on voimakas. Siitä varmastikin pitää tai ei. Se on kuitenkin luonnon oma superfood, josta löytyy potkua. Nämä inkiväärin palat ovat raakaruokasokeroituja, joten hieman makeutta niistä kuitenkin löytyy.
Koska en edelläänkään osaa nauttia teetäni tai kahviani ilman jotain suupalasta, nämä Luomu Inkiväärit ovat siihen tarkoitukseen kuin tehty. Näillä karkoittaa hyvin makean nälän, ja keksin tai suklaapalan korvikkeena nämä ovat mitä parhain vaihtoehto. Pala tai kaksi riittää mainiosti.

Myös blogini lukijoita muistetaan; saatte ensimmäisen tilauksen yhteydessä 10% alennuksen. Alennuksen saa käyttämällä alennuskoodia:  PIKKUBAMBINBLOGI. Joko löysitte omat suosikkinne valikoimasta?

Suomen Luontaistukun sivuille pääset tästä linkistä.

 
 


12 kommenttia:

 1. Ihan uusi tuttavuus tuo firma. Onko nämä ihan luomuja vai sisältääkö miten lisä-ja säilöntäaineita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lueskella noita sivuja. :) Sieltä löytyy paljon tietoa tuotteista ja erikseen myös luettelot, mitä mikäkin tuote ja pakkaus sisältää. :) Mukavaa viikon keskiviikon jatko Aikku!

   Poista
 2. Inkivääriä täytyisi joskus kokeilla teen kera, koska olen teen ylinystävä :D Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin toimii, nyt monena päivänä testattu! Suosittelen! :)

   Poista
 3. Tuo inkivääri olisi mukava testata pystyisinkö sillä korvaamaan kahvihetken herkut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla. Mulla se ainakin on ihan tapa, että kahvin kanssa pitää olla jotain, ei niinkään mieliteko. Tämä toimii. :) Kivaa viikon jatkoa!

   Poista
 4. Olipas ihana paketti. <3. Mulla on tuollaiset samanlaiset kupit, mutta ne on pysyneet kaapissa. Sun kuvat on niin nättejä, että ihan tekee mieli ottaa ne esiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Mullakin on nuo kupit vitriinissä, kun en ihan joka päivä henno käyttää. Joskus on sitten kiva kattaa nätimmin, vaikka pelkästään itselle. :) Paketti oli kyllä ihana. <3

   Poista
 5. Oi miksi, miksi en oo aikaisemmin tätä sun postausta lukenut! Suorastaan herkullinen =)

  Mä rakastuin jo jokusen aikaa sitten superfoodeihin, tosin en ole kauhean montaa niistä päässyt vielä kokeilemaan. Mutta kun taas varoihini pääsen, niin kokeilut jatkuu!

  Kiitos hyvästä firmaesittelystä, täytyy poiketa heitin sivuilla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun pidit postauksesta Milla. :) Superfoodit ovat tosiaan aika koukuttava maailma. Itsekin olen kokeillut vasta ihan muutamia, mutta tutustuminen ja kokeilu jatkuu. :) Jos kiinnostuit kannattaa hyödyntää tuo alennuskoodi. Mukavaa viikon alkua!

   Poista
 6. Aivan parhautta! Ihminen on sitä energiaa mitä syö ja luomu- ja super ruoka tekevät keholle hyvää. :) Olen itse aikoinaan ollut todella välinpitämätön syömisteni suhteen, mutta onneksi järkeä on tullut tämän blondin päähän ja motivaatiota pitää itsestä parempaa huolta. Ravinnolla on suuri merkitys ihmisen hyvinvointiin. :)
  Hyvää viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Jenna! Se on niin totta, ravinnolla tosiaan on merkitystä hyvinvoinnin ja terveyden suhteen. Itsekin olen käynyt syömisten suhteen aika ääripäissä, ja nyt uskon siihen, että kohtuudella kaikkea. Omaan hyvinvointiin panostaminen kannattaa aina, ja se kyllä maksaa takaisin. :) Ihanaa viikon jatkoa! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!