maanantai 25. toukokuuta 2015

Tuorepuuro nro. 2

 
Tutustuminen ja oma tuotekehittelyni tuorepuurojen parissa jatkuu. Puuroihin sain kivoja vinkkejä lukijoiltani, kiitos teille! Tuorepuuro nro. 2 koostui niistä aineista, mitä sattui keittiön kaapeista sillä hetkellä löytymään. TUOREPUURO NRO. 1 oli aika tiukka aamiainen, ainakin jos on tottunut syömään aamulla vähän kevyemmin. Mistä sitten koostui tämän aamuinen puuro?
 
1 dl kaurahiutaleita
2 dl vettä
2 rkl mulperin marjoja
1/2 banaani
 
Taas sekoitin kaikki aineet keskenään, laitoin peiteltynä jääkaappiin ja aamulla puuro oli valmis. Todella kätevää, etenkin kun tänä aamuna oli toimittava ripeästi.
 
 
Jos tämä puuro oli edellistä kevyempi ja pelkistetty, oli se myös mauttomampi. Tuli vähän sellainen kylmää puuroa -efekti. Kylmänä nautittava puuro ihan selkeästi kaipaa makeutta. Ainakin omaan makuuni. Banaani ja mulperin marjat antoivat tähän puuroon mietoa makua ja täytettä. Puuron päälle ripottelin vielä maca-jauhetta joka aamuiseen tapaan. Vaikka maku jäikin vähän laimeaksi, oli tämä treeniaamuun ihan sopiva annos. Kokeilut jatkukoon... :) Kivaa viikon alkua kaikille!
 
 

2 kommenttia:

  1. Herkulliselta näyttää...täytyy näitä tuorepuuroja itsekin testata :)

    VastaaPoista
  2. Onpas herkkua, mulla on niin nälkä kun odottelen ruokatuntia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!