keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Talvi, tule jo.

 
Rakas oikea talvi, tulisitko jo. Olen ihan valmis muhkeisiin kaulahuiveihin, palmikkoneuleisiin, villasukkiin ja tupsupipoihin.
 
 
Kaipaan valkoista lunta, kauniita hankia, pakkasesta punaisia poskia ja pulkkamäkiä. Höyryävän kuumaa mehua metsäretkellä, lumen narskuntaa kengän alla, huurteisia ripsiä.
 
 
 
 
Pikkujoulutkin tuntuisi enemmän siltä pikkuJOULULTA, kun olisi lunta ja sitä pakkasta. Eihän se tunnu pikkujoululta lainkaan, jos ei tarvitse hytistä kylmästä ja jonottaa ravintolaan siellä hännän huippuna? ;)
 
 
Tänään valmistin itselleni maustetun iltakahvin lisäämällä siihen teelusikallisen raakakaakaota, lusikan kärjellisen kookosöljyä, ripauksen kanelia ja vaniljasokeria. Maukasta vaihtelua, koska nyt sitä kahvia kuluu PALJON. (Yritän kuitenkin palata taas enemmän teenjuojaksi.)
 
 
Meillä starttaa huomenna oikein pikkujoulukimara. Ollaan varauduttu pikkaisen teemaan sopivilla vaatteilla ja blingblingillä.
 
 
Kaipaatteko te talvea? Minä kaipaan, jos ei jo tästä tekstistä selvinnyt. Vai pidättekö tästä pidennetystä syksystä enemmän?
 
 

4 kommenttia:

  1. Mulla taas tää sateinen ja vaihteleva sää toi flunssan ja sitä kautta oon juonut ennätysmäärät teetä, oon oppinut vihdoin ja viimein nauttimaan teen juonnista :) Aamusin tosin on pakko saada kuppi kahvia, muuten odottaa kauhea päänsärky.. (nykyään jos satun nukkumaan yli kahdeksaan niin herään valmiiksi kahvipäänsäryn kanssa, ei niin kiva) Mutta joo, talvi saa tulla jos vain lumi tulisi kerralla kunnolla ja olisi kuiva (lunta saa sataa välilä silleen kivasti, mutta en halua kaivaa autoa joka aamu esille :P ) Niin ja valkoinen joulu olisi kiva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samoilla linjoilla, kahvi kuuluu aamuun! Joskus yritin opetella aamuteenjuojaksi, mutta aika sumussa meni ne päivät. :D Pikkupakkanen ja valkea maa tekisi terää nyt. Aika ankeaahan tämä vesisade on joulun alla. (Mutta nyt ei ainakaan tarvitse kaivella autoa lumihangen alta!)

      Poista
  2. Paukkupakkasia en kaipaa, mutta 10 senttiä lunta ja pari kolme astetta pakkasta kelpaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat toiveet täällä, tuo olisi juuri hyvä ulkoilusää! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!