maanantai 26. syyskuuta 2016

Kotiruokaa. Viikko 5.

Maanantaisen tapaan: viikon ruokalista! Tällä kertaa lista tuli tehtyä aika pikaisesti, valiten mukaan maistuvia suosikkiruokia ja vähän vaihtelua, kuten tuo uunimunakas. Uunimunakas taitaa olla yksi simppeleimpiä ruokia, mutta miksiköhän sitä tulee niin harvoin tehtyä? Voin itse kertoa kokanneeni uunimunakasta viimeksi useampi vuosi sitten..!
Listalta löytyy myös kalapihvit, joita en aio tehdä itse, joten eineksillä/ muulla valmisruoalla mennään. Yritän saada kalaruokia ujutettua aterioihin ainakin kerran viikkoon. Loppujen lopuksi kalaa tulee kuitenkin syötyä melko usein. Omalta lautaseltani sitä löysin viime viikolla kolmena päivänä.
Tällä viikolla olen varautunut ruokalistan suhteen nopeisiin muutoksiin. On tyttären synttäriviikko, joten hommaa ja vilinää riittää. ;)

Olisi myös kiva, jos kommenttiboksiin jättäisitte aiheeseen liittyviä ajatuksia. Mitä ovat teidän suosikkiruokanne? Entäpä arjen nopeat ja helpot pelastajat? Samalla haen itsekin ideoita seuraavan viikon listaan. Olisikin aika hauskaa toteuttaa se lukijoiden ideoilla ja resepteillä! :)Ihanaa viikon alkua!


Aiemmat ruokaviikko-postaukset löytyvät näiden linkkien alta:

4 kommenttia:

 1. Oho, uunimunakas, nyt täytyy kyllä myöntää, että en ole koskaan tehnyt sellaista! Mutta kerta se on ensimmäinenkin, täytyypäs kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan! Joskus tein uunimunakasta muffinssivuokiin, jolloin niistä tuli käteviä suupaloja. :) Mukavaa viikonloppua Janica!

   Poista
 2. Uunimunakasta en ole minäkään koskaan kokeillut, mielenkiintoista, täytyypäs kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän paljon munakkaasta, ja uunimunakas on kyllä tosi helppo. Ihmettelenkin miksen tee useammin! :D Kivaa viikonloppua Anu! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!