perjantai 14. marraskuuta 2014

Heippa hei väsymys! Tervetuloa viikonloppu!

Pieni kaamosväsymys yrittää hiipiä elämääni. Tälle päivälle oli kalenteriin merkattu kuntosali- ja kahvakuulatreenit. Päätin kuitenkin tällä kertaa skipata, tai  paremminkin vaihtaa, ne ulkoiluun tyttären kanssa, kunnon siivoukseen ja vitamiinivarastojen täydentämiseen. Tiesin näistä asioista saavani tänään enemmän energiaa, vaikka liikunta kuinka tärkeää onkin. Päätin, etten anna väsymykselle valtaa ja otin täsmäaseet käyttöön aloittaen ruokavaliosta, eli lisää tuoreita kasviksia ja hedelmiä. 


Ulkona olikin kiva keli. Lunta satoi hiljalleen ja pieni kirpeys teki ilman raikkaaksi. Bambin kanssa kävimme vaunulenkillä ja kaupassa vähän kauempana, että saadaan raitista ilma extra-annos. Hyödynsin tarjoukset hevi-osastolla ja apteekista nappasin mukaan D- ja monivitamiinit.

Viikonloppu on mukava aloittaa niin, että kotona puhdasta ja siistiä. Imuri ja moppi heiluivat, ja pyykkikonekin lauloi. Pyykkiä pesin ihan into pinkeänä, koska halusin päästä kokeilemaan arvonnassa voittamiani pesunestettä ja huuhteluainetta. Käykääpäs kurkkaamassa näitä Lilly's Eco Clean tuotteita. Kuulin ja pääsin käyttämään ensimmäistä kertaa, eikä vaikuta yhtään hullummalta. Tyttären huoneenkin, joka vielä pari päivää sitten oli varastohuone, sain siihen kuntoon, että vältyn migreeniltä, vaikka oven jättää aukikin.
Tästä on hyvä aloittaa rento viikonloppu. Minulle on luvassa ihanien naisten seuraa ja hyvää ruokaa. Tiedän jo nyt, että tämä viikonloppu tulee olemaan onnistunut. Mukavaa perjantai-iltaa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!