sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Joulupaketti Lushilta

Miten voikaan ihminen hullaantua tuoksuvasta kosmetiikasta? Ensimmäisen  Lush:n paketin saatuani, oli surkeinkin päiväni pelastettu.

Lush:n tuotteet ovat siis käsintehtyä kosmetiikkaa, jotka valmistetaan tuoreista luomuvihanneksista ja -hedelmistä, eteerisistä öljyistä ja turvallisista raaka-aineista. Tuotteita ja raaka-aineita ei testata eläimillä, vaan ihmisillä. Lush:n kosmetiikka valmistetaan käsityönä, ekologisuus viimeisen päälle huomioon ottaen, mm. pakkausmateriaaleissa. Tuotteet ovat vegetaarisia. Ainakin osasta pakkauksista ilmenee tuotteen tekijä, sekä valmistuspäivämäärä. Huikeaa, sanon minä.



Sain Lush:lta kolme tuotetta, jotka ovat todellisia hyvän olon tuotteita. Yhden illan ajan kylpyhuoneemme oli todellinen pieni spa, kun testailin tuotteita ensi kertaa. Olen useamman kerran blogissani kertonut, että välttelen voimakkaasti tuoksuvia tuotteita. Luomu-tuotteissa tuoksut eivät kuitenkaan ärsytä. Nämä Lush:n tuotteet tuoksuvat maukkaille, aidoille raaka-aineille. Eikä herkkä nenäni ole reagoinut mitenkään.

Rose Jam-suihkugeeli tuoksuu luonnollisestikin ruusulle. Ruusuöljyn lisäksi se sisältää mm. goji-marjoja ja sitrusta. Lushin sivuilla sanotaan että "Tämän hienostuneemmaksi ei suihkugeeli enää muutu", ja voin olla aikalailla samaa mieltä.


Snowman -suihkujellyn suhteen ensireaktioni oli hieman häleltynyt. Tällainen jelly-juttu oli minulle ihan uusi tuttavuus. Se soveltuu sekä hiuksien, että vartalon pesuun. Vähän epäilin, että peseeköhän tuolla muka hiuksia, mutta niin vain teki. Tuloksena puhtaat ja hyväntuoksuiset hiukset. Vaikka tuntui, että jellystä ei saa mitään irti, eikä se vaahtoa tarpeeksi puhdistaakseen, ei se vaikuttanut lopputulokseen.

Paketissa oli vielä Santa Baby -huulipuna, josta ajattelin heti, että liian punainen; en voi käyttää. Testimielessä kuitenkin punasin huuleni kaupungille lähtiessä, ja niin vain olen sitä käyttänyt neljättä päivää peräkkäin.



Voi kun meillä täällä Jyväskylässä olisi Lush:n myymälä! Kävisin varmaan joka päivä nuuhkimassa ihania tuoksuja ja hypistelemässä purnukoita. :)

 

6 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta! Muistan, että Wienissä asuessani kävelin lähes joka päivä kyseisen myymälän ohi ja sieltä tulvi tuoksua kadulle saakka :) Koskaan en tuotteita ostanut ja tämän luettua vähän harmittaakin. Mukavaa sunnuntaita sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ehdottomasti kannattaa kokeilla Lushia, varsinkin jos pitää tuoksuvista tuotteista. :)
      Wien on ihana kaupunki! Olen vieraillut siellä jokunen vuosi sitten joulun alla ja kaupunki oli upea joulutoreineen ja hehkuviinikojuineen. :) Jos joskus vielä matkustan Wieniin, kysyn sinulta vinkkejä, Ruut! Mukavaa sunnuntai-iltaa. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikös vaan olekin. :) Oli hienoa päästä viimeinkin tutustumaan näihin Lushin tuotteisiin.

      Poista
  3. Tää oli kyllä ihana joulupaketti :) Joululomalla olisi tarkoitus piipahtaa Helsingin liikkeessä, pelottaa jo valmiiksi kuinka iso säkki tavaraa sieltä tarttuu mukaan :D

    Kivan oloinen blogi sinulla! Klikkasin itseni mukaan lukijoiden joukkoon :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Salla ja tervetuloa mukaan! :) Tämä oli mulla ihan ensikosketus Lushiin ja hullaannuin ihan täysin. Mitenköhän kävisi, jos pääsisin liikkeeseen käymään. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!