lauantai 29. marraskuuta 2014

Muumi-vaippoja ja muita kotimaisia tuotteita

Pääsin jälleen tekemään yhteistyötä mm. Muumi-vaippoja ja hygieniatuotteita valmistavan Delipap Oy:n  kanssa. Meille Muumi-vaippa oli jo entuudestaan tuttu, mutta nyt pääsimme kokeilemaan täysin uudistuneita teippivaippoja.


Muumivaipoissa on montakin ominaisuutta, joita arvosta paljon. Ensimmäinen on kotimaisuus. Kotimaisuus tulee omassa kulutuskäyttäytymisessä esiin viimeistään siinä vaiheessa, kun pitää valita ominaisuuksiltaan tasavertaisista tuotteista -tällöin kallistun aina kotimaisen puoleen. Vaipat on myös kehitetty yhdessä Allergia- ja astmaliiton kanssa, niin kuin muutkin Delipap Oy:n valmistamat tuotteet. Astmaatikkona tämä on minulle tärkeä juttu. Vaippoihin ei myöskään ole lisätty kemikaaleja. Bonuksena vielä söötti Muumi-kuvionti. :)Kokemuksesta voin kertoa, että vaippa on pehmeä ja istuu hyvin ainakin meidän 1-vuotiaalle. Toistaiseksi olemme tykänneet enemmän teippi-, kuin housuvaipoista. Ne tuntuvat kätevämmältä käytössä.


Delipap Oy:lta tulleessa paketissa olleet kertakäyttöiset ruokalaput ja puhdistuspyyhkeet sujahtivat hoitolaukkuun välittömästi. Nämä tuotteet ovat aika pop lapsen kanssa matkustaessa. Likaisten lappujen ja pyyhkeiden mukana kuljettelu matkalla ei vaan kuulu lempipuuhiini.


Jälleen kerran innostuin Helmi-meikkipuikoista, jotka ovat ihan superhyviä meikin viimeistelyssä ja korjaamisessa. Toinen pää on ohut ja kapea, ja soveltuu siis mainiosti esim. rajauksen viimeistelyyn. Toinen, niin ikään leveämpi pää, on hyvä luomivärin levittämisessä ja häivytyksessä. Minulla kulkee aina muutama tällainen puikko meikkilaukussa mukana. :)Toinen  kauneudenhoidossa kätevä tuote on Helmi-vanulaput. Suuren kokonsa ansiosta niillä on hyvä poistaa iholta vaikka kasvonaamio tai puhdistusmaito. Myös kynsilakan poistossa olen niihin tykästynyt.Muumivaippoihin pääset tutustumaan tarkemmin TÄSTÄ. Sieltä pääset tilamaan myös maksuttoman vaippanäytteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!