keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Kosmetiikkakeskiviikko: Värikosmetiikka Part 1

Tänään Kosmetiikkakeskiviikossa katsotaan, millaista värikosmetiikkaa meikkipussista löytyy. Syynissä siis meikkivoiteet, pohjustustuotteet, puuterit, poskipunat, aurinkopuuterit sekä korostustuotteet.

Olen pitkään ollut tietyille tuotteille merkkiuskollinen ja löytänyt hyviä tuotteita juuri tältä kosmetiikan osa-alueelta. Pohjustuksen osalta päivä- ja juhlameikki eivät juuri eroa toisistaan. Itsekin säpsähdin miten pieneltä tuo tänään esittelyssä oleva purkkien määrää näyttää. Mutta ehkäpä laatu korvaa määrän tässäkin asiassa?


Meikkivoiteena käytän useimmiten BB-voidetta. Tällä hetkellä käytössä on Clarinsin minikokoinen BB-voide. Välillä tarvitaan enemmän peittävyyttä ja kestävyyttä, esim. juhlameikissä. Silloin täsmäaseena toimii Joe Blascon meikkivoide. Blascon meikkivoidetta minulla on ollut käytössä usean vuoden ajan. Peittävyydeltään ja pysyvyydeltään en ole löytänyt toista yhtä hyvää, ja tästä tuotteesta en helposti aio luopua. Vaikka tuote onkin aika hintava verrattuna moneen muuhun meikkivoiteeseen, maksan mieluummin takuuvarmasta tuotteesta, kuin hutiostoksesta.

 
Tummille silmänalusille käytän niin ikään Joe Blascon pigmenttivoidetta, joka taittaa pois sinisyyttä. Tummat silmänaluset ovat aina olleet minulle ongelma ja tällä napilla saan luontaisen pandaefektin kasvoilta karkotettua.
Silmämeikin pohjustusvoiteena toimii mainiosti Lumenen voide ja valovoiteena Lumenen Natural Code:n sarjan valokynä. Kummatkin hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita.
 
 
Puuterinani on tällä hetkellä ainoastaan We Care Icon Irtopuuteri.
 
 
Aurinkopuuteri kuuluu myös arkimeikkiini. Tämä on Rimmelin, sävy nro. 022. MSCHIC poskipuna tuli joskus LivBoxin mukana. Ihan huipputuote ja sävykin juuri hyvä, nimeltään hattara.
 
 
 
Yhtä tärkeää kuin meikit, on oikeat välineet. Minulla on käytössä Duroyn ja Lumenen siveltimiä, jotka hankin jo kymmenisen vuotta sitten. Ystävältäni olen saanut lahjaksi hyviä Ecotoolsin meikkivälineitä. Oikein säilytettynä ja huollettuna laadukkaat siveltimet ovat käytössä pitkään.
 
Lisää kosmetiikkapostauksia näissä blogeissa:
 
 
 
 
 

 

14 kommenttia:

 1. Joe Blascon tuotteita mäkin haluaisin kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Vaikka ovatkin vähän hintavia, niin tuskin joudut pettymään. :)

   Poista
 2. Ihanat ja Blasco on vaan niin huippu! Tuo Clarinsin bb on megahyvä, mutta en ole raaskinut hankkia, koska Lumenen cc on myös todella mahtava.

  Ihanaa iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano Tiia! Olen kokeillut myös muita BB-voiteita, ja oikeastaan kaikki ovat olleet hyviä. Lumene on vielä kokeilematta, joten ehkäpä sitä seuraavaksi.

   Mukavaa iltaa myös sinulle. <3

   Poista
 3. Mua vähän kiinnostaisi nuo Blascon tuotteet, oon nyt viime aikoina saanut kuullaniistä niin paljon kehuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huipputuotteita ovat, meikkivoiteet ainakin! Ovat myös todella riittoisia. :)

   Poista
 4. Itse olen ollut viime vuodet tosi merkkiuskollinen. Tänä vuonna olen repäissyt ja kokeillut myös uusia juttuja ja merkkejä. Tilasin jopa LivBoxin, että pääsisin sokkona kokeilemaan jotain ihan uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekisi mieli tilata LivBox, kun nyt olen saanut kosmetiikkavarastot pienemmiksi. Ja kiva olisi kokeilla jotain uuttakin. Joskus tuo LivBox tulikin, ja se olihan siellä aina kaikkea kivaa. :)

   Poista
 5. Mulle kaikki sellaisia, joita en ole kokeillut. Ihailtavan yksikertainen satsi sulla taas :)

  VastaaPoista
 6. Noista ainoastaan tuo aurinkopuuteri on tuttu ja siitä tykkään!! Muita en ole kokeillut. Täällä ollaan meikeissä vähän turhan nuukia ja kadehdin heitä, joilla meikit ovat hieman laadukkaampia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkopuuteri on ihan must-juttu! Mäkin olen oikeasti aika pihi sen suhteen, kuinka paljon rahaa käytän kosmetiikkaan. Mutta meninkin joskus kokeilemaan Blascoa ja sille tielle jäin. :D

   Poista
 7. Kiitos, täytyykin kokeilla tuota Blascoa silmän alusille. Piti tulla vielä varoittamaan, että Berliinissä on kaksi eläintarhaa. :) Ihanaa Berliinin matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa Blascon voiteessa on paljon pigmenttiä, joten se varmasti toimii. Hihii, kiitos varoituksesta! Toivottavasti pääsen sitten tekemään matkapostausta muutaman kuukauden kuluttua! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!