perjantai 22. toukokuuta 2015

Hiustenlähtöä, uusia tuotteita ja alennuskoodi luonnonkosmetiikkaan!

 
Tämän kevään olen laiminlyönyt hiuksiani. Tai pikemminkin voisi sanoa, että olen laiminlyönyt hiustenlaittoa. Hoitanut hiuksiani kyllä olen; etsinyt sopivia tuotteita ja käyttänyt tehohoitoja. Mutta en ole jaksanut laittaa kivoja kampauksia, kihartaa, suoristaa tai saatikka vaihtaa jakauksen paikkaa turhan usein. Hätäponnari, hainhampaat ja nopeat sutturanutturat ovat sen sijaan olleet ahkerassa käytössä.
 
Viime syksynä hiukseni harvenivat reippaasti. Puolet pitkistä hiuksistani katosivat aivan yhtäkkiä. Toisella ohimolla oli jäljellä vain muutama pitkä haituva tilalle kasvavan sängen ohessa. Varjelin tuota haituvaa, kuin kalleinta aarretta. Siitä huolimatta haituvani oheni pois. Liekö syynä hiustenlähtöön raskaus, hormonit vai mikä, tiedä siitä.
 
Positiivinen juttu on tietenkin se, että hiukseni kasvavat takaisin. Turhamaista tai ei, ohut pitkä latva ja irokeesin tapaan kasvava sänki ei ole ollut kovin kivan näköinen. Tuollaista hiusmallia on myös hyvin vaikea saada taipumaan mihinkään kampaukseen, vaikka latvastakin jossain vaiheessa pätkäistiin reilusti.
 
 
Nyt hiukseni alkavat näyttää ja tuntua taas paremmilta. Hiustenhoitorutiineihini kuuluu pesu parin päivän välein. Välillä yritin pidentää pesuväliä, mutta hiukset tuntuivat liian epäpuhtailta jo toisena päivänä edellisestä pesusta. Useimmiten annan hiusten kuivua papiljoteilla. Tämän ansiosta hiustenlaitto seuraavana aamuna on helpompaa, kun hiuksissa on valmiiksi ilmavuutta ja tukea.
 
Hiustenmuotoilutuotteista eniten käyttämiäni ovat muotovaahto, kuivasampoo, kampausneste ja hiuslakka. Muotovaahto ei ole ehkä mikään trendikkäin hiustenmuotoilutuote, mutta omiin pitkiin hiuksiin se on aina ollut hyvä ratkaisu. Liian voimakkaat muotovaahdot tosin jättävät pitkät hiukseni raskaan ja tahmaisen oloisiksi.
Tuotteet hiuksille olen yleensä ostanut ihan marketista ja joskus kampaamosta napannut mukaan jonkin suositellun tuotteen. Luonnonkosmetiikkaan hiustenmuotoilutuotteissa pääsin tutustumaan nyt ensimmäistä kertaa Natural Goods Company :n testituotteiden ansiosta.
 
Santen muotoiluvaahto antaa hiuksille mukavasti volyymia ja sopivasti tukea. Laitoin muotoiluvaahtoa illalla kosteisiin hiuksiin ja kuivattelin. Lämpösuojan ansiosta tuote suojaa hiuksia mm. föönaamisen kuumuudelta. Hiukset olivat vielä aamulla mukavan kuohkeat, mutta puhtaan oloiset. Tuotteesta kerrotaan sen sisältävän mm. olutta ja hydrolisoitua vehnäproteiinia. Mielenkiintoista. :) Pulloa muuten kannattaa ravistella ihan kunnolla, jotta vaahdosta tulee aivan kuohkeaa.

 
Santen hiuslakka sisältää mm. hennauutetta, manteliöljyä ja jojobaa. Se antaa kevyen ja luonnollisen tuen. Lakka on niin sanottu märkälakka, joten hiusta pystyy työstämään vielä lakan suihkuttelun jälkeenkin. Märkälakkaa riittää myös pienempi määrä, kuin yleisemmin käytettyä kuivalakkaa.

 
Suihkuttelin lakkaa kevyesti auki olevien, kevyesti tupeerattujen hiusten pintaan. Lakkasuihkausten jälkeen silottelin hiuksen pintaa vielä hiusharjan selkäpuolella. Lakka antoi hiuksiin sen kevyen tuen, mitä tällainen auki oleva luonnollinen kampaus kaipaakin. Muotovaahto myös teki hiuksiin kauniin kiillon, joten mitään kiiltosuihkeita ei tarvitse lisäksi. Kumpikin tuote tuoksuu vain miedosti, mikä on hyvä ominaisuus.
 
Santen koko tuotevalikoimaa pääset katsomaan tästä linkistä.
 
Vielä tähän postaukseen viimeisempänä, muttei suinkaan vähäisempänä asiana: Blogini lukijat saavat Natural Goods Company :lta 15% alennuksen koodilla BAMBI. Alennus on voimassa 10.6.2015 saakka, joten aikaa tutustua tuotteisiin ja tilata on kolmisen viikkoa. Tilausten toimituskin on ilmainen, joten myöskään postimaksuja ei tule. Aika hyvä alennus mielestäni. Ja toimitus tosiaan on nopea: oma pakettikin tuli parissa päivässä lähimpään noutopisteeseen. :) Natural Goods Company :lta löytyy hieno valikoima puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista valmistettua luonnonkosmetiikkaa ja luomutuotteita. Käykääpäs kurkkimassa. ;)


 

12 kommenttia:

  1. Kampaajana suosittelen myös sisäisesti biotiinia sisältäviä tuotteita käyttöön. Testattu ja toimii!
    Pitääkin tutustua noihin verkkokaupan tuotteisiin, vaikuttaa mielenkiintoiselta.

    kivaa viikonloppua!

    -katja http://willalemmelle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Katja! Biotiini meni juuri ostoslistalle. Olisi ihana saada hiukset entiselleen. :)
      Tuolla verkkokaupassa on tosiaan paljon mielenkiintoisia tuotteita. Tänään juuri tutkistelin luonnonkosmetiikan parfyymeja. :)

      Rentoa sunnuntain jatkoa! :)

      Poista
  2. Olen talven aikana siirtynyt luonnonkosmetiikan sampooseen ja hoitoaineeseen. Epäilin aluksi että hiukset ei puhdistu näillä tuotteilla kunnolla, mutta päinvastoin, hiukset on pesun jälkeen puhtaat, kevyemmän ja kuohkeamman tuntuiset, tykkään ;) Täytyykin nyt kurkata tuolta Natural Goods Companylta josko löytyisi jokin muotoilutuotekin testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et usko kuinka mukavaa on kuulla, että joku muukin on ihastunut luonnonkosmetiikkaan! <3 Samoilla fiiliksillä olen noista shampoista, mitä käytän. Hiukset ovat puhtaan ja keveän tuntuiset. Toivottavasti löydät tuolta jonkun kivan tuotteen. Olisi mukava päästä lukemaan kokemuksia. :)

      Poista
  3. Täytyypä klikata itsensä tuonne katsomaan ja tutustumaan tuotteisiin!Minä tarvitsisin hiuksiini jonkun tehokuurin kun talven jäljiltä tuntuvat niin huonokuntoisilta tai sitten leikkaan lyhyeksi.....Mukavaa sunnuntai iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro ihmeessä, jos löydät jonkun hyvän tuotteen tuolta! Minäkin yritän tehohoitaa, jotta saisin pituuden säilytettyä. Ehkäpä kokeilen vielä tätä Santen tehohoitoa: http://www.naturalgoodscompany.com/natural/?tt=17859_12_219462_&r=%2Fhiukset%2Fpesu-hoito%2Fubrilliant-care-tehohoitoaine.html
      Tuossa oli vain parin minuutin vaikutusaikakin, joten ei tarvitse pitkiä aikoja odotella, että aine vaikuttaa. :) Leppoisaa sunnuntain jatkoa! <3

      Poista
  4. Luonnonkosmetiikka on minuakin alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän.
    Kiitos näistä vinkeistä. Kiva lukea itselle uusista tuttavuuksista :)

    Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    terveisin

    PirjoW / Virtuaali Moleskine®

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikka on ihanaa. <3 Itsekin luen aina mielelläni uusista tuotemerkeistä ja käyttökokemuksista. Mukavaa viikon alkua Pirjo! :)

      Poista
  5. Mielenkiintoinen postaus - itsekin tarvitsen hiuksiin tehokuurin ja jos löytyisi ihana luonnonkosmetiikan tuote, niin aina vaan parempi! :) Muotoiluvaahtokin kuulosti mielenkiintoiselta - klikkaanpa kauppaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia! :) Talvella hiuksille näyttää tapahtuvan jotain mystistä ja tehohoidot tosiaan ovat tarpeen. Kerropa ihmeessä, jos päädyt kokeilemaan jotain tuotetta! :)

      Poista
  6. Monilla minun ystävillä harveni tukka tosi paljon raskauden aikana. Mulla itsellaäni on tukkaa noin 4 normi-ihmisen verran, joten tulevaisuuden raskausajan hiustenlähtö ei niin paljoa harmita. Ehkä kerrankin saisin jotain kampauksiakin pysymään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinä onnekas! Minä sen sijaan vaan haaveilen paksuista hiuksista! :) Mutta puolensa tietysti siinäkin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!