keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kauneushoitola Choko (Sisältää alennuksen hoitolan palveluihin!)

 
 
Sain Santralta Kauneushoitola Chokosta kutsun hemmotteluhetkeen, jonka tietenkin otin vastaan todella innokkaana. Säännölliset kasvohoidoissa käynnit ovat aika taaksejäänyttä elämää ja syksyn samentama ihokin kaipasi ekstrahoitoa. Ei todellakaan mikään kotiäidin tavanomainen aamupäivä: nautiskella nyt rentouttavasta kauneushoitolakäynnistä muun perheen ollessa lounaspuuhissa.

Kauneushoitola Choko sijaitsee osoitteessa Tellervonkatu 4, lähellä Jyväskylän keskustaa. Hoitolassa on käytössä mm. suomalainen luonnonkosmetiikkasarja EkoPharma Professional, joka on saatavana vain koulutetuilta ammattilaisilta. Tämä oli itsellenikin ensikosketus kyseiseen sarjaan, vaikka toki olin siitä kuullut ja lukenut aiemmin.
 

 
 
Pääsin nauttimaan Ekopharman tuotteilla tehdyllä marjaisasta kasvohoidosta, johon sisältyi alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, sekä voide. Tuotteet oli valittu ihotyyppini mukaisten tarpeiden mukaan. Jo paikan päälle mennessä päätin, etten nukahda, vaan nautin tunnin mittaisesta hoidosta hereillä täysin siemauksin. Niinhän siinä kuitenkin kävi, että rentouttavan kasvojen ja käsien hieronnan aikana torkahdin ainakin kymmenen kertaa...
 
 
 
Sain myös käypiä vinkkejä oman ihoni kotihoitoon. Jo unohtuneet seerumit ja kasvonaamiot otetaan taas käyttöön, sekä panostetaan ihon kosteutukseen entistä enemmän. Hoidosta rentoutuneena palasin kotiin juuri sopivasti päiväunien aikaan, ja sain itsekin nauttia olostani sohvan nurkassa aikauslehtien parissa.  

 
EkoPharma Professional tuotteilla on suomalainen Fi-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka varmistaa tuotteiden korkean laadun. Luomuprosentti tuotteiden raaka-aineissa on 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

Tuotteista löytyy neljä linjaa, erilaiset ihotyypit huomioiden:
 
 • Rauhoittava Mustaherukka
 • Kiinteyttävä Tyrni
 • Kosteuttava Vadelma
 • Tasapainottava Karpalo
 
 
Myös blogin lukijoita hemmotellaan -15% alennuksella Kauneushoitola Chokon palveluista. Chokon omille suvuille pääset tästä linkistä, josta löytyy myös enemmän tietoa tuotteista, palveluista sekä yhteystiedot. Alennus on voimassa vuoden loppuun, ja sen saat mainitsemalla olevasi Kuiskauksia-blogin lukija.

Kauneushoitola Chokossa tehdään erilaisten kasvohoitojen lisäksi myös jalkahoitoja, käsihoitoja, sokerointeja, ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä sekä muotoilua. Näiden lisäksi löytyy hemmottelua koko keholle useiden hoitojen muodossa.
 


Mukaan kotiin sain vielä Ekopharma tuotesetin, joka sisältää kahdeksan matkakokoista tuotetta: puhdistusemulsion, kasvoveden, seerumin, hoitovoiteen, silmänympärysvoiteen, kuorinnan ja naamion. Omalle ihotyypilleni sopivin Ekopharman tuotteista on Mustaherukka-sarja, jolla on rauhoittava vaikutus. Seuraavien viikkojen ihonhoitorutiinit toteutetaan siis Ekopharman tuotteilla.
 
 

4 kommenttia:

 1. Kasvohoito olisi ihana saada, viime kerrasta onkin aivan liian monta kymmentä vuotta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tekee hyvää, ihokin virkistyy ja itsekin saa rentouttavan oman hetken. Nyt vain sinäkin varaamaan aikaa hemmoteltavaksi! <3

   Poista
 2. Oi vitsi mitä luksusta!! Ihanaa päästä hemmoteltavaksi välillä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella luksusta, nautin täysin siemauksin! <3 Välillä pitää olla näitäkin hetkiä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!