keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Mielenkiintoinen uutuus: Nu3.fiOletteko jo tutustuneet melko uuteen verkkokauppaan Nu3.fiNu3.fi Euroopan johtava hyvinvoinnin ja terveellisen ravitsemuksen verkkokauppa. Tuotevalikoimasta löytyy kattavasti  luontaistuotteita, kauneustuotteita, urheiluravinteita ja muita terveystuotteita.  

Luonnonkosmetiikkavalikoima on erityisesti mieleeni suomalaisten tuotemerkkien ansiosta. Valikoimasta löytyy mm. FLOW, Frantsila sekä Supermood. Aika kätevää, kun näin monta kotimaista huippumerkkiä löytyy samasta ostospaikasta.
 
Myös Nu3.fi:n oma tuotesarja on tutustumisen arvoinen. Sieltä löytyvät niin kauneustuotteet , luontaistuotteet, erilaisia tuotteita urheilijoille sekä terveystuotteita.

Pääsin testaaman juurikin tätä luontaistuotekauppa Nu3.fi:n omaa valikoimaa. Valitsin testattavaksi Nu3 luomu Chlorella -tabletit. Chlorella tabletit sisältävät b-vitamiinia ja rautaa, jotka edistävät immuunijärjestelmän toimintaa, auttavat vähentämään väsymystä ja edistävät myös energia-aineenvaihduntaa.

 
Aiemmissa postauksissa kerroinkin, että syysflunssat ovat olleet vieraanamme. Tavalliset kausiflunssat ovat mielestäni sellaisia, että ne joko tulevat tai ei, ja niiden tullessa ne vaan pitää sairastaa. Perinteistä syysväsymystä vastaan päätin kuitenkin taistella extravitamiinien avulla.

Chlorella on itseasiassa levä, joka erinäisten vaiheiden jälkeen muokataan tabletin muotoon.

 
"Mikrolevä Chlorella vulgaris kuuluu makean veden leviin ja se lasketaan maailman vanhimpiin organismeihin. Sitä on ollut olemassa jo 2,5 miljoonaa vuotta. Chlorella-levä on pallomaisen muotoinen, yksisoluinen ja  2-10 mikronin kokoinen. Niille on ominaista monikerroksinen selluloosa ja rikas, syvän vihreä väri." (lainaus Nu3-sivulta)
 
Syysväsymyksestä ei flunssakauden jälkeen ole ollut tuntemuksia, joten ehkä tableteillakin on ollut osansa? Vaikka elämäntavat, terveellinen ruokavalio ja riittävä lepo ovat mielestäni kaiken perusta, täsmätuotteet kuuriluontoisesti ovat välillä tarpeen.
 
Joko Nu3.fi oli teille tuttu? Mitä pidätte heidän tuotevalikoimastaan?
 

8 kommenttia:

 1. En ole ennen kuullutkaan tuosta tuotteesta. Täytynee mennä ostoksille, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Mä voisin ottaa sellasen pillerin joka kiristäisi mun vatsanahan ja tekisi mun pepusta pinkeän, hiuksetkin sopisi kasvaa pituutta :D Mutta hei kuule Niina, sulle on haaste mun blogissa! http://nede93.blogspot.fi/2015/10/blogisitarina.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sen minäkin voisin ottaa! :D Kiitos haasteesta, mukana ollaan. <3

   Poista
 3. Kiitos kun muistutit, tuota chorellaa tai spiruliinaa pitäisi vielä hommata. Jotenkin aina unohtuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun ei ole koskaan tullut kokeiltua tuota spiruliinaa, ja se voisikin olla seuraava tuote, jonka hankin. :)

   Poista
 4. Olen muuten tutustunut ja on kyllä todella kilpailukykyiset hinnat. :) Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt näytti vieläpä olevan alessa kaikenlaista. :) Mukavaa viikon alkua! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!