lauantai 17. lokakuuta 2015

Kivvi, iloinen yllätys Latviasta!

 
Jokin aika sitten sain ensikosketuksen Waku-organics luonnonkosmetiikan verkkokauppaan,  josta sain kotiin testattavaksi Aubrey Chia -hiuslakan ja Kivvi silmänympärysvoiteen.
 
Silmänympärysvoidetta kohtaan odotukset olivat korkealla, koska olin lukenut tuotteesta monta erittäin positiivista käyttäjäkokemusta. Omassa käytössäni on ollut vaihtelevasti erilaisia silmänympärysvoiteita vuosien ajan. Kuivan ja 35 ikävuotta (voi kääk!) lähestyvän silmänympärysihon olen huomannut tarvitsevan jo vähän järeämpiä voiteita. Geelit ja liian ohuet voiteet tuntuvat jäävän ihon pintaan kosteuttamatta sitä riittävästi.
 
 
"Hellävarainen silmänympärysvoide sisältää A-, C-, E- ja K-vitamiineja sekä luomukasviöljyjä ja -uutteita, jotka ovat luontaisia antioksidantteja. Kosteuttaa, pehmentää ja nuorentaa herkkää silmänympärysihoa. Suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. Ruusunmarjaöljy kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa. Silottaa ryppyjä. Ratamouute lievittää turvotusta ja tummia silmänalusia, stimuloi ihosolujen uusiutumista."
 
 
Lupaukset silmänympärysvoiteesta ovat aika kovat korkeat ja täyttyvät melkoisen hyvin, ja tuote on tähän mennessä paras käyttämäni silmänympärysvoide. <3 Parin viikon käytön jälkeen iho silmien ympärillä tuntuu pehmeämmältä ja hoidetulta. Voidetta voi huoletta levittää iholle myös aamuisin, ilman että se jättää päiväksi rasvaisen tunteen. Kivvi silmänympärysvoide myös imeytyy hyvin ja toimii mainiosti meikin alla. Ei siis enää rasvaisesta ihosta aiheutunutta panda-silmämeikkiä.
 
Latvialainen Kivvi yllätti siis todella positiivisesti! Tuotesarjaan perehtyessä muistelin myös omia Latvian matkoja ja matkakuumehan siinä tuli. Luonnonkosmetiikan tuotteiden lisäksi kauniit pakkaukset todella kolahtavat: tyrnimarjoja, karpaloita, vadelmia, puolukoita, aroniaa... Baltian metsistä saatavat marjat ovatkin jokaisen Kivvi-tuotteen perusta.
 
 
 
Näin iloinen yllätys oli blogin kautta saatu silmänympärysvoide. Kokemuksia Chia -hiuslakasta kerron vielä myöhemmin omassa postauksessaan. Rentouttavaa viikonlopun jatkoa, ulkoilukelit ainakin ovat nyt mitä kauneimmat!
 
 
 
 

 

21 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että löysit toimivan ja hyvän tuotteen. Aurinkoista sunnuntaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotukset olivat korkealla, eikä todellakaan tarvinnut pettyä. :) Mukavaa viikkoa!

      Poista
  2. Ihan mahtavaa että luonnonkosmetiikkana löytyy hyviä tuotteita! Pitäisi varmaan itsekin kokeilla :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkosmetiikasta löytyy aivan mahtavia tuotteita! Suosittelen kokeilemaan. :)

      Poista
  3. Tämä on tosi kiinnostava ja houkuttava merkki, etenkin vartalokuorinnat vaikuttavat syötävän hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, jo pelkät pakkaukset ovat niiiin herkullisen näköisiä! :)

      Poista
  4. Kaunis paketti! <3 Tuli halu kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaus on todella kaunis! Suositten sinuakin testaamaan, jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa. :)

      Poista
  5. Ihania tuotteita. Minun ensirakkaus oli Kivvin vartalomarmeladi, mutta myös tuo silmänympärysvoide on tuttu. Meilläkin hiukset saavat kyseisellä lakalla ja muotovaahdolla pysyvyyden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluaisin myös kokeilla tuota vartalomarmeladia, sekin vaikuttaa hyvältä. Kiva, että sinäkin olet löytänyt luonnonkosmetiikasta mukavia tuotteita. :)

      Poista
  6. Herttainen paketti :) Leppoisaa sunnuntai iltaa ❤️

    VastaaPoista
  7. Tämä sarja kiinnostaa kyllä kovin, en vain ole vielä kokeillut mutta varmasti kokeilen <3 Todellakin kauniit paketit kaiken lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatta kokeilla, minä ainakin tykästyin! :) Ja paketeista lisää plussaa, ovat niin kauniita. <3 Mukavaa viikkoa!

      Poista
  8. Rakastan Kivvin tuotteita <3 Mitkä tuoksut ja kaikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä pitää saada lisää, muutkin sarjan tuotteet vaikuttivat niin ihanilta. <3

      Poista
  9. Ihanaa että näitä minulle uuseja merkkejä ja eri vaihtoehtoja putkahtelee kuin sieniä sateella! (missä ovat sateet, sieniä odotetaan jo!) Oikein mukava viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta sano, kun vielä jokunen vuosi sitten luonnonkosmetiikka tuntui olevan ihan kiven alla! Ja niitä sieniä on odoteltu... Tosin nyt ainakin sataa! Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  10. Ihania juttuja taas <3 Mulle nää kaikki on ihan tuntemattomia aina, kun kaikki naama ja hius hömpötykset tulee ostettua prismasta tai apteekista :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!