tiistai 13. lokakuuta 2015

Ihana ja energinen lukijatreeni! 
Torstaina vietettiin mahtava ilta Jyväskylässä Tuomiojärven rantamaisemissa Iwellojengin lukijatreenin merkeissä! Olen vieläkin tapahtumasta huippufiiliksissä, kun kaikki tuntui menevään niin nappiin! Tuomiojärven rannalla on street workout -alue, jossa itsekin treenailin nyt vasta ensimmäistä kertaa. Mutten  missään tapauksessa viimeistä!
 

 
Vaikka ilma oli viileä, tuulinen ja kylmän kolea, treenatessa tuli lämmin ja kaikki epäilevät ajatukseni haihtuivat taivaan tuuliin. Ennen kuntopiiriharjoittelua pelailimme lämmittelytreeninä eräänlaista versiota polttopalloa, jota olen tainnut pelata viimeksi lapsena. Hauskaa, tehokasta ja rentoa!
 


 
Kuntopiirissä oli kahdeksan eri pistettä, mistä itsekin sain lisää ideoita omaan treenailuun. Harjoittelu tapahtui ilman sen suurempia apuvälineitä, eli tämän tyyppisiä harjoituksia voi tehdä niin kotona kuin leikkipuistossakin. Itse tällä hetkellä keskitän treenailut enemmän jälkimmäiseen. :)

Treenailijat saivat mukaan muhkeat goodiebagit, joiden monipuolisesta sisällöstä löytyi varmasti jokaiselle jotain.


 
Kiitos kaikille osallistuneille! Oli hienoa tavata lukijoita ja muita bloggaajia, joita myös osallistujista löytyi. Varmasti voisimme järjestää jotain tämän tyylistä uudelleenkin? Porukalla liikkuminen ja yhteinen tsemppihenki on upea juttu. <3
 
Uusi IWELLOjengi starttaa Jyväskylässä 19.10. Jos haluat apua ja tukea hyvinvointiisi, liikkumisen tukemiseksi, elämäntapojen muuttamiseen tai vaikka painonpudotukseen huippuammattilaisten valmentamina, käy ihmeessä lukemassa lisää täältä: 10 viikon IWELLOvalmennus.
 
 
 
P.S. Kiitos Kertulle ja Heidille kuvista. :)

15 kommenttia:

 1. Ihastelen tuota teidän energisyyttä ja iloa. Ja wau mikä goodiebäg!
  Meillä täällä Savossa ei ole tilaisuuksia, ei tapaamisia eikä goodiebägejä, joten seuraan mielenkiinnolla mm. sinun menoasi. Itseasiassa tilasin Livboxin, jotta saisin yllärin joka kuukausi (tai ajatuksella joskus) ja pääsisin osalliseksi ihanista tuotteista, joita en muutoin saisi. Maksan toki tästä goodiesta mutta... :D
  Huokaus, ollappa vieltä terve ja voisinpa liikkua! Nimimerkillä haikea meikkinorsu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu! Tuon tyyppisiä tapaamisia ja tapahtumia voisi puolestani olla useamminkin. Tai kyllähän niitä välillä on, mutta sellaiseen aikaan etten ole päässyt osallistumaan... Goodiebagi oli todella muhkea, olen tyytyväinen että saatiin näin hienot sponsorit!
   Livbox on kiva: joka kuukausi ylläripaketti! Minullekin tuli se aiemmin ja saatanpa vielä joskus tilata. :) Mukavaa viikon jatkoa!

   Poista
 2. Mukavan oloinen tapahtuma. :) Energinen ja iloinen. Ja ihana goodiebag! Aurinkoista päivää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtuma oli aivan mahtava, vielä näin viikko myöhemmin muistelen hymyssä suin. :) Mukavaa torstaipäivää!

   Poista
 3. Wautsi miten hieno porukka teitä onkaan kasassa <3 Yhdessä treenaaminen on mukavampaa kuin yksin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porukka on mahtava! Ja kaverin kanssa liikkuminen on ihan parasta. <3

   Poista
 4. Mä olen puolestani alkanut treenata puolimaratonille. Se tulee olemaan hullun kuva juttu tällaiselle sohvaperunalle. Olisi kiva jos olisi siihen tällainen ryhmä. Ja tietty goodiebägit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä treenailuun! Pitäisikin olla joku bloggareiden oma treeniryhmä tuohon tapahtumaan. :) Ja goodiebagit houkuttelevat aina osallistumaan. :)

   Poista
 5. Kylläpä näyttää ja kuulostaa hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tunnelmat välittyivät sinnekin! :)

   Poista
 6. Oli huiput treenit! Ja oli ihana tavata! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! :) Oli mukava tavata, ja toivottavasti tavataan toistekin! <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Tämä oli, ja niin kuin koko valmennus, ovat olleet aivan mahtavia! <3

   Poista
 8. Porukalla treenaaminen on hauskaa :). Hieno tapahtuma teillä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!