keskiviikko 14. lokakuuta 2015

House of Brandonin syysale


 
Arvatkaas mitä? House of Brandonilla on ale, jossa paljon tuotteita on jopa -50%. Itselläni onkin kulunut jo monta tuokiota ja kahvikupillisia selatessa alevalikoimaa. Tähän postuakseen keräsin pienen kollaasin valikoimasta löytyvistä mielekkäimmistä tuotteista.
 


 
 
Olenkin löytänyt itseni yllättävän usein selailemasta vaatteita itselleni lastenvaatesurffailun sijaan. Tuntuu, että vaatekaappi kaipaa jotain syksyistä piristystä. Maanläheiset ja mustavalkoiset kuviot viehättävät. Kengissä, koruissa ja huivissa saa puolestaan löytyä väriä ja räväkkyyttä piristämään kokonaisuutta. Mitkä kuosit ja materiaalit teitä viehättää tänä syksynä?
 
 
 
 
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Ihania juttuja oot lisännyt kollaaseihin ♡ Mä en oikeestaan mitään tarvitse mutta haluaisin kyllä! Uusi takki, huivi,saappaat,pari neuletta, pipo.. No siinähän noita oliskin jo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täälläkin, en hirveästi tarvitsisi, mutta haluaisin kyllä! :D Syksyllä tekisi aina mieli uusia koko vaatekaappi. :)

   Poista
 2. Tyylikäs takki ekassa kollaasissa! :) Ja viimeisen kollaasin pitkä neule näyttää ihanan pehmeältä!

  Mä olen viime aikoina innostunut kuvioista. Tähän asti mulla on ollut lähinnä yksivärisiä vaatteita, mutta koko ajan enemmän ja enemmän kaappiin on kotiutunut kuviollisia paitoja! Vielä en ole kuviollisia housuja uskaltanut kokeilla, mutta ehkä niitäkin testaan, jos löydän jotkut oikein kivan väriset. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo takki oli osui heti silmääni, on niin tyylikäs!

   Aikalailla samoilla linjoilla olen kanssa kuviovaatteista, ja kuosit ovatkin ihan pikkuhiljaa ilmestyneet vaatekaappiini. Kuviollisia housuja löytyy yhdet, ja nyt kun niitä rohkenin käyttämään, kovasti tekisi mieli jo toisia. ;)

   Poista
 3. Housut tarvitsisin ja pitääkin lähteä katselemaan, mistä ne löytyisi. Voisikohan sitä samalla ostaa puolihuomaamatta jonkun kivan paidan ja takin ja.. Jotain pientä vain? ;) Hih, oliskin varaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin aina lista tuppaa kasvamaan sitä mukaan, kun pohdin, mitä tarvitsen. :)

   Poista
 4. Nettishoppailu on helppoa :). Tosin vaarana on että innostuu liikaa :D. Siksi olenkin tehnyt ostokseni enempi kivijalkakaupoista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten on, että joskus nettishoppailu saattaa koitua liiankin helpoksi! :D Tällä hetkellä suosin tällaista verkko-ostelua, koska se ei sido paikkaan eikä aikaan. Kaupoissa kiertely ja sovittelu on välillä kuitenkin ihan mukavaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!