keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Ajatuksia arjesta

 
Arki alkaa taas joulun jälkeen palata uomiinsa. Ihana tavallinen arki. Vähän vielä maistellaan jouluherkkuja, mutta muuten ollaan palaamassa arkeen. Tänään oli lounaalla saatava jotain kevyempää ja raikasta. Päädyin pastaan ja kanakastikkeeseen. Mukaan reilusti parsaa, tomaattia ja erilaisia siemeniä. Kyllästyyköhän näihin raaka-aineisiin koskaan? Omalle kohdallani ne toimivat ruoassa kuin ruoassa.
 
 
Arkisten hommien ohella yritän saada kuriin flunssaa, joka uhkaa vesittää uuden vuoden viettoni pitsisessä pikkumustassa. Kuppitolkulla kuumaa mehua, vihreää teetä, hunajaa ja sitruunaa. Pienestä lähikaupastamme oli tuore inkivääri loppu. Harmi, koska nuhan tainnutuksessa inkivääri on yksi luottotuotteistani.
Jos teillä on tiedossa takuuvarmoja flunssan tainnuttajia, kertokaa ihmeessä! (Eikä tarvitse olla niin takuuvarmakaan, kaikki vihjeet otetaan vastaan...)  Peukut pystyyn, että pääsen uuden vuoden aattona ulkoiluttamaan pikkuista leninkiäni!
 
 
Lukemisesta kiinnostuneille suosittelen muuten Rauli Virtasen Reissukirjaa. Pidän kirjan kieliasusta suunnattomasti, ja kirjoitustyyli on mukaansatempaava sekä mielenkiintoinen. Sain kirjan joululahjaksi ja aatosta lähtien olen ollut mielenkiintoisella nojatuolimatkalla ympäri maailmaa.
 
 
Mitä suunnitelmia teillä on uuden vuoden juhlintaan? Vaikka mekkoni ei huomenna ihmisten ilmoille pääsisikään, meillä kyllä syödään paljon ja kaikenlaista hyvää. Suunnittelemani napostelumenu sisältää paljon kasviksia ja raikkaita makuja, reseptejä joita en aiemmin ole kokeillut, mutta jonka valmistaminen ei ole suuri rutistus.
 
 
Mukavaa vuoden vaihtumisen aikaa teille kaikille! Blogini puolella on pian luvassa vielä katsauksia menneeseen blogivuoteen, kurkistuksia tulevaan, luonnonkosmetiikan testauksia (vaihteeksi myös värikosmetiikkaa) ja toivottavasti myös onnistuneita reseptejä. Nähdään!

10 kommenttia:

  1. Itse olen laittanut kaikki jouluherkut tyystin piiloon itseltäni ja osittain lapsiltani. Syksyn aikana vyötärölle ja muuallekin kroppaan on kertynyt masentavia liikakiloja jotka jo näkyy ja tuntuu. Nyt täyyy vain saada uusi suunta syömiselle että kesään mennessä taas mahtuisi omiin vaatteisiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu todella hyvältä palata jo "normaalien" ruokien pariin, tai pitää vähintäänkin herkkutauko. Itselläni joulu näkyy vyötärön lisäksi myös iholla ja yleisessä voinnissa. Nyt onkin jääkaappi lastattu vihanneksilla ja hedelmillä. :) Mukavaa vuoden alkua Nanni!

      Poista
  2. Oi voi, itse juuri flunssasta toipuneena tiedän tuon tunteen, kun juhlapyhät ovat nurkan takana ja oma pää vielä täynnä räkää! :/ Toivottavasti saat taudin kuriin edes yhdeksi illaksi, sillä pitäähän sitä mekkoa päästä ulkoiluttamaan! ;)

    Kuulostaa muuten mielenkiintoiselta tuo kirja, pitääpä alkaa kyttäämään sitä kirjastosta!

    Ihanaa uutta vuotta! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, tämä vuosi vaihtui sohvalla huilaten, mutta kuitenkin hyvästä ruoasta ja läheisistä nauttien. Jospa otan tälle vuodelle tavoitteeksi jonkin mekon ulkoilutuksen -missasin nimittäin jo pikkujoulukauden! :D

      Ihanaa vuotta 2016 Ave! <3

      Poista
  3. Voi, pikaista paranemista sinne! Toivottavasti juhlasuunnitelmat toteutuvat! Mä olisin myös ehdottanut tuota inkivääriä, mutta muita flunssakikkoja ei täältä oikein löydy - paitsi se vakio eli peiton alle ja telkkarista pyörimään kivaa katsottavaa! :) Niin ja mä luotan usein myös C-vitamiiniövereihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Alkuperäiset suunnitelmat eivät toteutuneet, mutta vaihtoehto B perheen kera oli mukava sekin. :) Vielä täältä noustaan, kaikki konstit ovat käytössä. Onnea vuodelle 2016! :)

      Poista
  4. Kumpa teillä menisi flunssat nopeasti ohitse! Itselläni päivä nro 9 flunssassa meneillään, loppua ei taida vielä näkyä.. Kiitos kuluneesta vuodesta ja oikein ihanaa alkavaa vuotta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollut paljon sitkeitä flunssia liikkeellä! Liekö syynä leuto talvi? Nyt olen tyytyväinen, että tuli pakkasta ja pöpöt kuolevat. :)

      Onnellista vuotta 2016 Lemmi! <3

      Poista
  5. Toivottavasti voit jo paremmin! Itse syön valkosipulia, jos flunssa meinaa tulla. Rommitilkkaakin on kokeiltu ihan hyvällä menestyksellä :) Ihanaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! Valkosipulin otinkin jo tehokäyttöön, ja harmittelin, kun kotona ei ollut rommivarastoa edes tilkaksi asti. :D Onnea vuodelle 2016! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!