torstai 3. maaliskuuta 2016

Hiljaisuus

 
Viime viikot blogi on tullut tavanomaista hiljaisempi. Postauksia on tullut verkkaiseen tahtiin, tietokonekin on ollut päivien ajan tyystin kiinni.
 
Tahattoman blogitauon aikana olen nauttinut pitkistä yöunista (milloinkas sitä blogia kirjoittaisi, jos ei illalla?) ja muunlaisesta puuhailusta. Liekö olen ennen tätä nukkunut lähes 10 tunnin yöunia ilman minkäänlaista herätystä sitten vuoden 2012.
 

 
Meillä on myös ulkoiltu, tehty eväsretkiä ja oltu tässä hetkessä. Pieni sometauko välillä tekee hyvää. Vähän haikeana olen muistellut aikaa ennen nettiä ja älypuhelimia. Ilman niitä ei kuitenkaan enää osaisi olla.

 
Kiitos viime postaukseen tulleista ihanista kommenteista ja onnitteluista. <3 Luonnoksissa muuten on muutama diy-postaus, haasteita, luonnonkosmetiikkaa ja arvonta, joten olkaahan kuulolla. Blogi kuitenkin on niin rakas harrastus, että pikkuiset hengähdystauot tuovat siihen vain lisää pontta ja perspektiiviä. ;)
 
Mukavaa loppuviikkoa. Nähdään. <3
 
 

8 kommenttia:

 1. Välillä pitää antaa ajatusten levätä ja näin saa uutta potkua myöskin blogiin. 10t unet kuulostavat huumaavan hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, ja yllättävän helppoa tämä blogista irtautuminen on ollutkin. Pitkät yöunet ovat olleet tämän hiljaisuuden parasta antia ja aion ottaa tavaksi. :)

   Poista
 2. Myöhästyneet synttärionnittelut! Yöunet kuulostavat luksukselta, nyt kun loppuodotuksesta nukun hassuja pieniä pätkiä enää. :P Oma aherrusaika on päikkäriaika, joten saas nähdä kuinka blogin käy kahden lapsen myötä, sillä tuskin samaan aikaan nukkuvat! Pirteää maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Muistan itsekin millaista se loppuraskaus oli, ei juurikaan nukuttu. :) Minäkin usein bloggaan päiväuniaikaan, paitsi että siihen kertyy kaikkea muutakin tekemistä, ja tytär ei enää joka päivä unia otakaan... Mukavaa maaliskuun alkua sinullekin! <3

   Poista
 3. Kuulostaa vain ja ainoastaan hyvältä! Mulla on ollut vähän päinvastaista meneillään... Olen valvonut huvikseni :D Vauva kun on iltavirkku tapaus ja monesti päsätään nukkumaan vasta puoliltaöin. Nyt hän on käynyt jo ihmeen ajoissa unille ja minä olen ottanut ilon irti itsenäisistä illoistani. Mut en aio jatkaa tätä pitkään vaan aion nauttia yöunista.

  Myöhästyneet synttärionnittelut :) Tässä voisin "viisastella", että ikää kun tulee lisää, niin sitä miettii, että mikä on todella tärkeää. Blogi on minullekin tärkeä ja rakas harrastus, mutta monesti muut asiat menee sen edelle. Mua ei blogin lukijana haittaa hiljaisempi postaustahti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli vauvalla todella myöhäinen rytmi. Sitten, kun rytmi aikaistui ja sain hieman omaa aikaa iltaisin, se tuntui mahtavalta! :)

   Kiitos onnitteluista. :) Blogi on mullekin nimenomaan harrastus, ja sellaisena se tulee pysymäänkin. Siksi tuntuikin erityisen hyvältä, kun pystyin siitä irtautumaan pitkäksi aikaa. Oikeastaan itse ainakin tulee myös luettua enemmän niitä blogeja, jotka ei ihan joka päivä päivity. Ehkä niin säilyy enemmän mielenkiinto, ainakin itse ajattelen niin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!