lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kevään ihanin raitatakki

 
Hei raitafanit, olettekos huomanneet nämä uutuustakit House of Brandonin valikoimassa? Takit pomppasivat näkökenttääni Facebookin uutisvirrassa, ja niin vain olin ihan myyty nainen. <3
 
 
Takkia on kahta eri versiota: valkoisella pohjalla ja mustilla raidoilla (tämän linkin alla) sekä mustalla pohjalla valkoisilla raidoilla (sen näet TÄÄLTÄ). Kumpikin takki on ihan syötävän kaunis, mutta valkopohjainen taitaa nousta omaksi suosikiksi.
 
 
 
Minähän en uutta kevättakkia varmastikaan tarvitsisi, mutta tämän minä haluan. Ja ostan. Takit ovat olleet käsitykseni mukaan hyvin suosittuja, ja ovat nytkin ennakkomyynnissä. Tilatut takit toimitetaan heti, kun ne ovat saapuneet House of Brandonin varastolle. Arvioitu toimituspäivä on 11.3.
 
Raitojen rakastaja ei varmaan koskaan pääse raidoistaan? Vaikka kuinka yritän totuttautua kukkakuosiin ja mihin milloinkin, niin ne raidat vaan vetää puoleensa. :)
 
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Iih, niin ihania <3 nimim. vannoutunut raitanainen :D

  VastaaPoista
 2. Mä katselin tätä kanssa, on se vaan niin ihana!! <3

  VastaaPoista
 3. Multa löytyy tää viime vuodelta tummansinisillä radoilla. Muuten tosi hyvä takki, mut raidat haalistuu pesussa.. mut tykkään silti paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummansininen kuulostaa tyylikkäältä, harmi kun ei enää valikoimassa. Sinisen ja valkoisen yhdistelmä on nimittäin raitojen lisäksi minun tuorein heikkous. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!