tiistai 29. maaliskuuta 2016

Sinisiä sisustusunelmia

Joskus nuoruudessani, eli lähes 20 vuotta sitten, sininen väri sisustuksessa oli erittäin pinnalla. Vielä omaa tyyliään etsivälle nuorelle naiselle se merkitsi sitä, että oma huoneeni oli lattiasta kattoon sinisellä sävytetty. Oli sinistä verhoa, mattoa, astiaa, päiväpeittoa, lasipulloa ja taulunkehystä. Jos en ihan väärin muista, taisi olla sinistä luomiväriäkin... (ja niin toivon, että tämä muistikuva on väärä! :D) Onko muita, jotka jakavat nämä muistoni sinisestä ähkystä?

Tuosta ajasta sain kuitenkin yliannostuksen sinisen eri sävyistä, eikä sitä sen koomin nähty pukeutumisessani, eikä liiemmin sisustuksessakaan. Jossain vaiheessa aloin kuitenkin tykästymään sinisiin vaatteisiin ja tänä taas keväänä kodin tekstiileihin ja astioihin. Taisin sittenkin päästä yli överiksi menneestä sinisestä kaudestani.

Huomasin Stockmannin verkkokaupassa sinisävyisen kollaasin, josta lähdin poimimaan omia suosikkeja.

 
Sinivalkoisesta iloisesta kuvioinnista ei voi tulla kuin hyvälle mielelle. :) Provence-tyynynpäällinen löytyy täältä.
 

Iittalan Kastehelmi-juomalasit ovat kauniita ja herkkiä, ja näitä meillä löytyykin jo muissa väreissä. Lasiastiat ovat muutenkin heikkouteni ja voisin täyttää niillä koko keittiöni.
 
 
Louis de Poortere New Vintage Multi -matto on ihan mielettömän hieno ja rouhea, joka kotimme ruskeansävyisessä sisustuksessa pääsisi hyvin oikeuksiinsa. Kuitenkin mietin, että onkohan matto tällaiseen neutraaliin sisustamiseen mieltyneelle kuitenkin liian villi..? Mitä te pidätte tästä? Mattoa löytyy kahta kokoa: 60 x 90cm sekä suurempi 140 x 200cm.
 
 

CNB: kauniista kulhoista maistuu hyvin jälkiruoka ja miksei myös aamupuurotkin. Nämä kulhot ovat melko edullisetkin: 5,50€/kpl kanta-asiakaskortilla, muutoin 6,90€. Kulhot löytyvät tämän linkin alta.
 
 
Artwood Sail Race -matto sopii hyvin vaikka käytävän matoksi, ja ainakin tällä hetkellä näytti olevan tarjoushintaan 22,00€ normaalin 49€ sijaan. Tällainen harmaansininenkin sävy on hyvin kaunis.
 
Kyllä muuten huomaa, että on kevät: sisustusjutut kiinnostaa taas ihan eri tapaan. :)
 
 
 
*Postaus sisältää mainoslenkkejä

8 kommenttia:

  1. Muistan, että jossain vaiheessa _inhosin_ sinistä sisustuksessa, nyt taas olen alkanut lämpeemään sille.. tuo tyynynpäällinen esimerkiksi on todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun löytyy kohtalotovereita! :D Tuo tyynyliina on jotenkin boheemi ja kodikas. Ihanan kesäisen raikkaat sävyt! <3

      Poista
  2. Kaikki niin ihania, että pyörryttää, mutta tuo tilkkutyylinen matto! Täydellinen <3

    VastaaPoista
  3. Toi matto on upea!!!
    Valoisaa loppuviikkoa teidän perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aika monta kertaa palannut ihailemaan tuota mattoa tuonne nettikaupan puolelle. :) Kiitos Micu, ja mukavaa viikon alkua! <3

      Poista
  4. Onpa kauniita sävyjä ja esineitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokin tuossa sinisessä sävymaailmassa juuri nyt kiehtoo. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!