tiistai 22. maaliskuuta 2016

Keväisiä uutuuksia

Miksi, oi miksi, meninkään kurkkimaan House of Brandonin uutuuksia.
 
Yritän vielä olla liikaa hankkimatta kesävaatteita ja pysytellä näissä välikausijutuissa. Toistaiseksi. Kylmän talven jälkeen on kuitenkin mukava pukeutua kevyempiin neuleisiin ja raikkaampiin väreihin. Alla muutamia tärppejä. Mitäs tykkäätte näistä?
 
 
 
edc by Esprit Structure Sweat Grey harmaa, kepeä neule. Mielestäni tämä sopii nahkaleggareiden lisäksi todella hyvin sinisten farkkujen kanssa. Ja vaikka yritän keskittyä näihin kevät vaatteisiin, olisi mielestäni kyseinen pusero kiva yhdistelmä siistien shortsien kanssa.
 
 
 
Vilan herkullisen värinen neulepaita. Tässä värissä ja mallissa on sitä jotain.
 
 
 
Noisy May valkoinen neuletakki. Lämpöisillä keleillä neule korvaa takin ja kevyenä vaatteena sujahtaa laukkuun vieden vain vähän tilaa.
 
 
 
Onlyn mustavalkoisessa neuletakissa on sitä, mikä puhuttelee. Toisin sanoen mustavalkoisuus ja kiva, selkeä kuviointi. :)
 
 
 
...vastapainona mustavaloiselle selkeydelle, romanttista, kepeää ja hempeää vaatetta, eli edc:n kukkapaita.
 
 
 
Sitten oli vielä tuo Desigualin Christina Negro -printtimekko,  joka on samaan aikaan aivan ihana, mutta jollain tapaa hämmentävä..? :)
 
Joko teillä on kevät- ja kesävaatteet hankittuna, vai vielä olisi tilaa jollekin uudelle?
 
postaus sisältää mainoslinkkejä.

11 kommenttia:

  1. Ei ole vielä mitään hankittu.Lontoossa olisi tarkoitus kesävaatteita hankkia.Tykkäisin pitkästä neuletakista,samaa tyyliä kuin tuossa sun kuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, Lontoo kuulostaa mahtavalta! Olisikin ihana päästä ulkomaille vähän shoppailemaan. :) Pitkät neuletakin on käteviä, kun lämpimällä säällä niitä voi pitää myös takin tapaan ja iltaisin niihin on ihana käpertyä. :)

      Poista
  2. Ei ole vielä mitään hankittu.Lontoossa olisi tarkoitus kesävaatteita hankkia.Tykkäisin pitkästä neuletakista,samaa tyyliä kuin tuossa sun kuvassa.

    VastaaPoista
  3. Ihanuuksia. Suosikeiksini nousi yllättäin Espritin neule sekä Onlyn mustavalko neuletakki. Uusi kesävaatteita pitäisikin ehdottomasti hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän erityisesti tuon Espritin neuleen pitsikuvioinnista. Itse suoritin juuri vaatekaapin raivauksen, nyt on taas tilaa muutamalle uudelle vaatteelle. :)

      Poista
  4. Mun mielestä toi mekko on oikeesti jopa hieno! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin hämmästelin tuota mekkoa, ja sitten aloin tykkäämään siitä ja nyt se oikeasti minunkin mielestä näyttää hienolta! :D

      Poista
  5. Ihana kukkapaita ja niin mukavan näköisiä pöksyjä, kiitos vinkeistä. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!