tiistai 3. kesäkuuta 2014

Toukokuun loppunut kosmetiikka

Koska listojen laatiminen on minulle suurinta hupia, olen vähän laitellut ylös loppuun käytettyjä tuotteita kosmetiikan saralta. Toimikoon tämä myös arkistona itselleni, kun yritän muistella jonkun hyvän, jo loppuneen, tuotteen nimeä. :)
 
Kuten kuvakin kertoo, tämä Maybellinen mascara on ainakin loppuun käytetty, heh heh. :D Ripsivärin osto vain unohtui joka ostosreissu. Olen ollut ainakin tuotteeseen tyytyväinen, kun sen näin loppuun jaksoin kuluttaa.
 

Yksi ihmeponnari vain napsahti poikki. Nämä hiuslenksut ovat hieno keksintö, koska niillä saa helposti tuuheutta muuten niin luiruun poninhäntään.
Kovasti pitämäni Maybellinen Color Show väritön kynsilakka tippui kylpyhuoneen hyllyltä ja rikkoutui naapurissa tapahtuneen piikkauksen seurauksena. Kuvassa tätä rikkoutunutta lakkapulloa siis tuuraa vastaavanlainen tilalle ostettu.


Herbinan Hellävarainen Balsam. Ihan sopiva perushoitoaine. Käytän sekä kampaamo- että päivittäistavarakaupan tuotteita. Marketeistakin löytyy hyviä tuotteita.
Doven Summer Glow -kosteusvoide. Ihan ehdoton suosikkini! Ja nyt loppu! Edullinen, kosteuttava ja antaa ripauksen väriä. Saako tätä enää mistään, kuka tietäisi? :/


Urtekram Nordic Birch Hand Cream. Yksi monista käsivoiteistani. Niitä on joka laukussa ja kotona aina käden ulottuvilla. Hyvä, kosteuttavat käsivoide. Tuoksu on hyvä, vaikka voimakas. Monta plussaa siitä, että on luomukosmetiikkaa, eikä ole testattu eläinkokein.
Nivean anti-perspirant dry comfort plus. Ostan vaihdellen näitä Nivean dödöjä. Ovat olleet hyviä, eivätkä vaadi suurta investointia.


Garnierin Fructis shampoo. Yksi parhaista market-valikoiman tämän hintaluokan shampoista! Pesee hyvin ja jättää hiukset ilmavan tuntuisiksi. Löytö.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!