maanantai 9. kesäkuuta 2014

Vatsalihashaastetta ja treenisuunnitelmiaKaikki ovat varmaan törmänneet tähän kuukauden kestävään vatsalihashaasteeseen. Kuten myös minäkin, ja into pinkeänä otin haasteen vastaan. Tuskin edes kovin paha juttu, ajattelin. Väärässä olin. Huh huh, jo ensimmäiset istumaan nousut tuottivat "vähän" vaikeuksia.


Ennen raskautta treenailin aktiivisesti monen monta tuntia viikossa. Raskauden alkuvaiheessa lähes kaikki liikunta oli jätettävä pois, joten ihan ymmärrettävää että lihaskunto on päässyt rapistumaan. Raskauskiloja ei ole jäänyt, mutta olo on ryhditön. Jo joskus saavutettu lihaskunto on hävinnyt. Kuten eräs tuttavakin sanoi. "näytän ruipelolta". :DVauva on nyt kahdeksan kuukautta. Pitkiä reippaita kävelylenkkejä olen harrastanut lähes hänen syntymästään saakka. Juoksulenkit yksinäni aloitin muutama kuukausi sitten. Niitä on tahkottu vaihtelevalla menestyksellä oman jaksamisen, sääolosuhteiden ja miehen työvuorojen puitteissa. Nyt on kuitenkin aika tehdä vielä jotain lisää, että saavutan edes osan siitä kunnosta, missä joskus olin. Olkoon kesäkuun vatsalihashaaste ensimmäinen askel. Eihän se paljon ole, mutta on ainakin tunne, että on tehnyt jotain. Syksylle onkin suunnitelmissa kuntosalitreeniä.

Kiteytettynä yhdeksän päivää vatsalihashaastetta: Ei näy missään, mutta tuntuu.
P.S: Käykää TÄÄLLÄ osallistumassa kivaan arvontaan Räps -Blogissa!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Jouduin arpomaan blogini Poster Mister-arvonnassa uuden voittajan, ja arvontakone pyöräytti sinusta arvonnan uuden voittajan! Onnea! :)

    Laitatko sähköpostilla osoitteeseen melissastakeonlife@gmail.com niin kerron lisää :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mahtavaa! Laitoin sinulle juuri sähköpostia. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!