torstai 26. kesäkuuta 2014

ViherlandiassaSateisena päivänä otimme auton alle ja "kurvailimme" puutarhakeskus Viherlandiaan. Edellisestä käynnistä olikin jo vierähtänyt jonkin aikaa, ja havaittavissa oli positiivisia muutoksia.Viherlandiassa saisi kulumaan koko päivän ihmetellen erilaisia kasveja. Jokaiselle kasville on asetettu omat selkeät hoito-ohjeensakin, ja niitäkin oli ihan mielenkiintoista tutkiskella. Tällä kertaa jätin itse kasvien ostamiset väliin, koska näyttää siltä, että oma viherpeukalo on viime aikoina ollut näivettymään päin. Tarjolla olisi ollut myös mahtavia yrttiruukkuja ja muita hyötykasveja.

Käyntimme päätarkoitus oli kuitenkin esitellä Neiti 8kk:lle Viherlandian kultatöyhtö-kakadupapukaijat Kalle ja Torsti. Tytärhän ei tietenkään moisista linnuista välittänyt hölkäsen pöläystä. :)


Omien sukkien kiskominen jalasta voitti papukaijoihin tutustumisen ihan 6-0.


 
Totta, Viherlandiassa on lapset huomioitu. :)

Kasvien lisäksi Viherlandiassa löytyy mm. Iittalan outlet-myymälä ja silkkisiipi. Iittalan myymälässä oli hyviä alennuksia ja useita tuotteita jopa puoleen hintaan.


Löysin heti lempihyllyni... <3


Ja se silkkisiipi... Teki mieli ihastella ja hypistellä joka ikistä tavaraa! Sisustamisesta pitävälle tämä paikka on oikea taivas. Ihania herkullisia värejä ja kauniita tavaroita. Seuraavalla kerralla kaahaan paikalle peräkärryn kanssa.Edellisen päivän Toivolan Vanhan Pihan vierailun seurauksena tiedän, mitä tekisin tuollaisella häkillä... :)


Niinpä!

Piipahdimme myös ravintola Eedenissä, jossa oli tarkoitus kahvitella. Paikalle saapui ilmeisesti juuri bussilastillinen turisteja, joten ravintola oli aivan täynnä ruokailijoita. Meiltä jäi tällä kertaa siis kahvit väliin.

Viherlandiassa oli useita ostoskärryjä turvakaukaloineen ja leveät kulkuväylät, joten lasten ja rattaiden kanssa liikkuminen on helppoa. Tänne mennään toistekin.


Kauan himoitsevani Fiskarsin Kitchen Garden. Vielä sen jonain päivänä hankin...

Aivan Viherlandian viereenhän rakentuu asuntomessualue. Oli kiva katsella, mitä kaikkea sinne onkaan tulossa. Ehkä heinäkuussa käyn tutustumassa alueeseen tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!