tiistai 24. kesäkuuta 2014

Vihreää ruokaa


 
 
 
Juhannuksen tienoolla tuli syötyä neljä päivää "melko" raskaasti. Farkut kiristää ja ruokakaupassa teki mieli ostaa koko hevi-osasto tyhjäksi kaikesta vihreästä. Tänään siis nautimme ruokaisaa Halloumijuusto-salaattia sämpylän ja pesto-levitteen kera. Salaatinkastikkeena käytin avokado-öljyä.
 
Halloumijuusto-salaatti
 
Jääsalaattia
Tomaattia
Kurkkua
Avokadoa
Kiiviä
Pähkinöitä
Varsiselleriä
Halloumijuustoa
 
Pese/kuori kasvikset, pilko ja asettele kerroksittain laakeaan tarjoiluastiaan. Paista viipaloitu halloumi oliiviöljyssä. 
 
Luulen, että loppuviikko kulkee teemalla "salaatti". :)
 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!