keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Toukokuun ostettu kosmetiikka

Intohimoni asioiden listaamiseen on myös tämän postauksen takana. Sen lisäksi on mielestäni ihan järkevää seurata omia kulutustottumuksia.
 
 
Toukokuussa ostin elämäni ensimmäisen veden kestävän ripsivärin. Ripsivärivanoihin yläluomella ja silmien alla kyllästyneenä päätin nyt testata tätä toista vaihtoehtoa. Maybellinen ripsivärejä olen käyttänyt ennenkin. Olen niistä pitänyt, joten halusin pysyä tutussa ja turvallisessa. Tämä sinihylsyinen Rocket-maskara lupaa volyymiä. Minulla tämä on arkikäytössä ja mielestäni siihen tarkoitukseen ihan sopiva ripsiväri.
 
Maybellinen tuote on myös väritön Color Show-kynsilakka, jonka ostin rikkoutuneen vastaavanlaisen tilalle. Käytän tätä alus- ja päällyslakkana. Tämä on ihan paras lakka tähän tarkoitukseen, voin suositella.
 
Deodoranteissa en ole mitenkään merkkiuskollinen. Tämän Nivean Dry Comfort anti-perspirantin ostin miellyttävän tuoksun perusteella.
 
Antiperspirant 3,25€
Kynsilakka 5,60€
Ripsiväri 14,90€
 
 

Vedenkestävään ripsiväriin siirryttyä tuli tietenkin ostaa tarkoitukseen sopiva Nivean silmämeikin poistoaine. Tämä on muuten elämäni toinen kerta, kun ostan vastaavanlaista tuotetta. Olen pessyt silmämeikit pois samalla aineella, kuin kasvomeikinkin. Ja viimeistellyt puhdistuksen vielä kasvovedellä... Myönnettäköön, että jo parin oikeaoppisen silmämeikin puhdistuksen jälkeen iho ei kiristä, eikä tunnu lainkaan niin kuivalta.
 
Nivealta ovat myös nämä yksittäispakatut kasvonaamiot. Ostan aina näitä sellaisen isomman tuubin sijaan. Syynä on varmaan se, että nämä eivät vie tilaa ja on helpompi kokeilla useampaa erilaista naamiota, kun ne saa kätevissä "annospakkauksissa".
 
Silmämeikin poistoaine 5,70€
Kasvonaamio 1,85€
 
 
 
Toukokuun ostettu kosmetiikka, yhteensä viisi tuotetta 31,30 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!