perjantai 1. elokuuta 2014

Muumi-vaippoja ja muuta kivaa

Jokin aika sitten meille saapui suuri paketti. Paketista paljastui blogiyhteistyön merkeissä Muumi-vaippoja, Helmi baby -hoitotuotteita, sekä muita Delipap Oy:n valmistamia kotimaisia hygieniatuotteita.



Tuotteet ovat mieluisia juurikin kotimaisuuden, ympäristöystävällisyyden ja allergiaystävällisyyden vuoksi. Liian harvoin tulee käyttö- ja hygieniatarvikkeiden kohdalla ajateltua näitä asioita.



Vaipoissa olemme Neiti 10kk:n kanssa käyttäneet sekä kertakäyttö- että kestovaippoja. Sekä Liberoa, jonkin verran Pampersia ja toisinaan Muumeja olemme käyttäneet. Liberoa eniten. Se tuntui luonnolliselta valinnalta, koska niihin tutustuttiin jo synnytyslaitoksella. Muumivaipat ovat vaipoista ainoa kotimainen, joten siitä, sekä korkeasta vaipan mallista, iso plussa.



Paketissa oli myös erikseen Helmi-meikkipuikkoja, joissa on, toisin kuin tavallisessa vanupuikossa, toinen pää terävä ja kapea, toinen pää paksumpi litteä. Juuri omiaan esim. silmämeikin viimeistelyyn. Miksei minulle ole kerrottu aiemmin näitä olevan olemassakaan?



Kertakäyttöiset Helmi Baby ruokalaput ja suoja-alustat ovat käteviä matkalle. Likaisten juttujen mukana kuljettaminen on ei-niin-kivaa hommaa. Puhdistuspyyhkeillekin on käyttöä aina ja monessa tilanteessa, varsinkin näin vauvaperheessä.



Kuten kuvista näkyy, kuvausassistenttini oli tänään oikein vauhdikas ja aktiivinen. Sain sentään muutaman kuvan napattua, ennen kuin kaikki tuotteet oli uudelleen järjestelty. :)

2 kommenttia:

  1. :D noi vanupuikot kyllä lähtee samantien ostoslistalle! Just tollasia mä olen tietämättäni kaivannut!

    VastaaPoista
  2. Mäkin olen ihmetellyt, kuinka olen pärjännyt ilman... :) Ovat kyllä käteviä meikkipuikkoja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!